Szerintetek ezen az oldalon egy anonim válaszoló hasznos válasz aránya, egyenes arányban van az illető intelligenciájával, tájékozottságával?
Akiknek 30%-uk van, azoknak van valami vesszőparipájuk amit leírnak minden egyes kérdéshez.
Intelligens ember szerintem tudja hogy ennek semmi értelme :).
45% környékén már láttam teljesen normális válaszokat.
A pontozásnak semmi köze a válaszolóhoz, többek közt azért sem, mert vannak, akik azzal szórakoznak, hogy MINDEN választ lepontoznak, MINDEN eléjük kerül kérdésnél - az okát nem lehet tudni, de mindenesetre értelmetlen, amit csinálnak.
Általában minél régebbi felhasználó valaki és minél több témakörben ír, annál alacsonyabb a pontszáma, mert többször fut bele a lepontozókba.
A pontozást nem hasznosság alapján nyomkodják sokan. Pl van egy kérdés, hogy "mi a véleményed xy dologról?"
Oda írom a véleményem (ez volt a kérdés ugye), de ha a többségnek ez nem tetszik le vagyok pontozva. Pedig a válasz tökéletesen a kérdést figyelembe véve íródott...
Egyes kérdésekre adott válasz hasznossági százalék arányára szűkítve a dolgot, amit utána ki lehet terjeszteni a válaszoló százalékos arányszámára:
Egyenes arányban az adott válaszban megfogalmazott vélemény popularitásával van általában; vagyis azzal, hogy a tömeg, aki "ért" a focihoz, politikához és mindenhez úgy általában, az mennyire érzi sajátjának. Ez önmagában sem az adott válasz, vagy vélemény igazságtartamáról, sem a válasz írójának tárgyi tudásáról, vagy intelligenciájáról nem mond el sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!