Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy meghívásra valaki mosolyogva mondja, hogy "meglátjuk", az igen lesz? Csak nem akarta rögtön rávágni?
Figyelt kérdés
nov. 23. 16:12
22/57 anonim válasza:
Tok mind1 mit gondolnak itt, ha lesz ilyen alkalom rakerdezel konkretan megint.
23/57 anonim válasza:
Ha ket het alatt nem lett folytatas, akkor ez mar halott igy.
25/57 A kérdező kommentje:
23:nem vetettem fel azóta a lehetőséget, mert még mindig nem lesz zenei est, nen tudnám mikorra meghívni
dec. 6. 00:54
27/57 A kérdező kommentje:
Ezt szeretném, ez nem gagyi, nem gondoltam másra, és nagyon kevés a szabadidőnk, nem könnyű összehozni
dec. 6. 04:34
28/57 anonim válasza:
Mit akarsz a csajtól? Össze akarsz vele jönni? Le akarod fektetni? Feleségül akarod venni? Azt szeretnéd, hogy majd ő legyen a gyerekeid anyja?
Vagy mi a célja a meghívásnak?
29/57 A kérdező kommentje:
Összejönnék vele, vonzó, komoly dolgot még nem tervezek, annyira nem ismerem.
dec. 6. 11:16
30/57 anonim válasza:
Én örülnék, ha mosolyogva csak ennyit mondana és ostromolnám tovább, ütném a vasat amíg meleg...
49/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!