Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha valakiről kiderülne, hogy drogos múltja van?
Figyelt kérdés
Ismerkedős fázisban vagyunk és kiderült, hogy drogozott az illető, elég sok mindent kipróbált. Állítása szerint pár éve tiszta, figyel magára, próbálja rendbe tenni magát, terápiára jár.
Mit tennétek ebben a helyzetben? Én még nem voltam ilyen helyzetben, nem ismerek ilyen személyeket. Nem tudom, hogy kellene adni egy esélyt vagy hagyjam az egészet.
ma 16:24
1/6 anonim válasza:
Adnék neki egy esélyt mindenképp.
Sokan beleesnek de van visszaút.
2/6 anonim válasza:
Kizárt dolog. Aki hajlandó rászokni a drogra annak alapból vannak problémás jellemvonásai.
3/6 anonim válasza:
Hát ásó kapa nagyharang nem lesz belole. Ennek tudatában mennék csak bele, elütni az időt amig nincs más.
4/6 anonim válasza:
Abszolút nem lenne esélye: egy drogozott, kettő még terápiára jár, három bármikor visszaeshet, négy még flashbackjei is lehetnek, öt még te is lehetsz miatta/mellette drogos. Tehát nagyon gondold át kivel is tennéd magad...
5/6 anonim válasza:
Na a lepontoz még gyereket is csinálna neki.
6/6 anonim válasza:
értékeld, hogy őszinte volt veled és adj neki egy esélyt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!