Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mennyire fontos ez manapság nektek?
Figyelt kérdés
Hogy a nő jól főzzön, legyen házias, szeresse a rendet maga körül.nov. 19. 14:56
1/25 anonim válasza:
Fontos, meg változatos legyen a szexuális élet és jól keressen
3/25 anonim válasza:
Nyilván minden képesség “pluszpont” a másik nemnél. Egy alapból rendszerető pasit ki is idegelne egy olyan nő, aki kupis, meg fordítva. A főzni tudás meg manapság senkitől sem elvárás, tanulható készség. Aki elvárja, azzal inkább ne kezdj, akkor se, ha tudsz főzni :D
5/25 anonim válasza:
A főzés fontos. Felőlem lehet disznóól a lakásból, a lényeg hogy kaja legyen.
6/25 anonim válasza:
Én nő vagyok, de szerintem a házias, szereti a rendet dolog sokkal inkább hátrány. Rengeteg sráccal randiztam már, de az egyértelműen mindenkinél ugyanaz volt, hogy ez nekik közel sem olyan fontos, hogy pl otthonos legyen a szoba, dekoráció akár, vagy szépen elrendezve minden, csak sokadlagos. Az meg szintén irritáló nekik, ha a másik cseszteti, mert nem pakolt el valamit vagy bármi.
7/25 anonim válasza:
Jobban szeretik a koszfészket. Csak a nő szexis legyen, ez a lényeg.
8/25 anonim válasza:
Az 5-ös válaszomat jól lepontoztátok. Pedig a férfiak nagy része így gondolkodik.
- Főzzön a nő, legyen kaja
- Nézzen ki valahogy, legyen rendszeres szex
- A rend és tisztaság nem fontos. Legalább kevesebb basztatás ér minket emiatt
9/25 anonim válasza:
#8 az ilyen pasikat kell nagy ívből kerülni.
10/25 anonim válasza:
Legyen minden nap szex! Mivel ilyen nő nincs, így a főzést, takarítást meg a rendet magam is meg tudom csinálni, így ezek nem igazán dobnak sokat egy nőn nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!