Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költsön a férfi a nőre?
Sokszor hallom hogy én csak egy cafat hús vagyok akibe csak üríteni jár a férfi.
Ha egy csomó pénzt rám költene,azért már érezném hogy megbecsül és fontos vagyok a számára.
Mennyit vegyen és mit a férfi a randi fázisban és mennyit költ egy normális férfi a kapcsolatban arra a nőre akit szeret?
Szerintem ha érdekled, akkor megtervezi előre a randit, és szinvonalasabb helyekre visz-pl étterembe és nem kocsmázni.
Esetleg visz virágot, de manapság ez ritka
Nem ettől függ. Ezzel az erővel csak pénzes, jómódú emberek tudnának "szeretni".
Amúgy is, nőként mondom, hogy egy férfi, aki számára első randi előtt idegen vagyok, miért is kellene szinvonalas, drága helyre vinnie?
Párommal első randink egy patakparti séta volt, ami közben egy fagyira és egy frissítő innivalóra hívott meg. Nekem ennél nem is kellett volna több és azóta sem. Nem pénzben mérem azt, hogy szeretnek-e engem.
A randizási fázis nyilván nem az első randiról szól, hanem konkrétan az "udvarlás" időszaka, ami manapság sokaknak ismeretlen fogalom.
Én nem mondom, hogy adósodjon el a férfi, hogy lenyűgözze a nőt, szó sincs erről.
De azért anyagi helyzetéhez mérten egy férfi ha igazán érdeklődik egy nő iránt, akkor igenis MAGÁTÓL, SZÍVESEN költ pénzt és időt, energiát arra, hogy jó benyomást tegyen a nőre, kedveskedjen neki.
Ez lehet a klasszikus csoki, virág, kisebb(nagyobb) ajándékok, programok, stb.
Az viszont BIZTOS, hogy az a férfi, aki SEMMIVEL nem igyekszik, annak egyáltalán nem fontos a nő, csak egy a sok közül.
Megtervezni rendes programokat és arra költeni valamennyit igenis komolyabb szándékot mutat, mint az, aki csak sétáltat, meg a fogát húzva meghív 2dl üdítőre.
A rendes programnak nem kell drágának lenni, de mondjuk egy korcsolyázás, egy mozi, egy sütizés/pizzázás azért a legtöbb férfinek belefér, esetleg pár szál virág, csoki, stb.
Az biztos, hogy még a legnagyobb csóró tróger sem sétáltatná télen a hidegben a 20. randin is azt a nőt, akiért meg van bolondulva.
Az első randit fizeti, max 5000 forint értékben, de inkább olyan 2000 amit a nő fogyasztásából állnia "illik".
Utána második randin már a nő fizet, aztán felesben/felváltva.
Alapvetően nem kellene hogy bármelyik fél mínuszban jöjjön ki.
Nő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!