Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A férfiak mennyire várjak el...

A férfiak mennyire várjak el hogy a nő költsön rájuk?

Figyelt kérdés
Mennyire varjatok el hogy a baratnőtök költsön ratok? Szerintem ugy helyes ha mondjuk egy randit 50%-50% arányban fizetnek a felek. Van olyan hogy egy pasi a nővel fizetteti ki mondjuk a saját adagját? Családban pl a mónika showban lattam már olyat hogy a ferfi otthon volt és a nő pénzéből alkoholizált és itta el a nő keresetét.

2022. okt. 23. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Külön kassza, a közös dolgok, mint pl lakhatás költségei 50-50%-ban fizetve.

2. Hobbik és egyéb igények pl nasi, sör stb. Mindenki maga állja.

+jó tudni: van egy úgynevezett 5 szeretetnyelv.

Mindenkiben megvan mind az 5,ám nem mindegy milyen arányban és sorrendben.

Nekem pl az "ajándék" utolsó helyen van 3%-kal, nem érdekelnek az anyagiak, ajándékok és társai.

Tesómnak viszont 2. helyen áll nagy %-ban és kb elvárja az anyagi, tárgylahos dolgokat.

Ebben is érdemes céltudatosan párt választani.

Több okból is. Vitakezelésektől egészen a máik kezeléséig fontos alap része.

2022. okt. 24. 11:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Randin: mindenki maga fizet.

Elvem, mely gyakorlatban is volt anno:

Mimdenki maga fizet. Főleg, ha off a randi.

A pasinak engedek fizetni az első randin, ha meg van beszélve a következő, ahol már én fizetek, azaz visszahívom.

+"férfi fizet" elsőn érzését megadom neki. (Vannak, akiknek érzékeny is ez.)

1-es voltam, csak véletlen elküldtem ><

2022. okt. 24. 11:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Pasi vagyok. Ha én hívom meg a nőt, akkor természetesen én fizetek. Egyéb esetben megbeszélés kérdése, de ha a nő fizet mindent, akkor én kényelmetlenül érzem magam. Amikor még párkapcsolatban voltam a párom feladata volt a konyhára vásárolni, az enyém minden más. Így beszéltük meg.
2022. okt. 25. 10:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Első randin én hagyom, hogy a férfi fizessen (ha felajánlja), amennyiben szeretnék második randit. Ennek az az oka, hogy a lagtöbb férfi azt hiszi, hogy ha felesben akarsz, akkor az egyenlő az elutasítással, hogy többször nem akarod, hogy hívjon. Régebben amúgy ez hagyomány volt, hogy az első randin a férfi hívja meg a nőt. Sajnos a sok hímsovi csinált ebből is ilyen hisztit, aztán csodálkoznak, hogy nem kellenek a nőknek, amikor egy üdítőt is sajnál. A másik kedvencem, mikor köpködnek, hogy mit képzel a nő, hogy a 3. randin nem teszi szét a lábát,pedig ő vacsira hívta...szóval röhejes. Persze a másik oldalt is megértem, sok pénzéhes anyagias nő is van. Amúgy az 1. randit leszámítva én az "egyszer én egyszer te hívsz meg"-nek vagyok a pártján. Egy kapcsolat két emberes mindenhogy.
2022. okt. 25. 10:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves, 4-es!

Pont ezért húztam "szabályokat" fel, mint írtam. (1#-esként)

S igen, vannak, kik azt hiszik étel-itallal megveszik a nőt.

XD mintha koldust hívnák enni-inni, ám lábait is tegye szét, mint a fizetett Qva.

Anno én is futottam bele olyanba, aki erősködött, ő fizet, de offoltam következő alkalommal, mert kimutatta foga fehérjét.

Aztán jelenetet rendezett a helyen. Felháborodott, fejemhez vágta hangosan, hogy ő pénzt is dobott ki rám.

Mindenki minket nézett, odamentem a harsány fiúhoz (nem, ez nem férfi... a gyerekek viselkednek így), emlékeztem mennyi volt a rám eső rész, mert ki akartam fizetni... Több, mint a kétszeresét dobtam be a pólója nyakán keresztül, mondva: Gyerek vagy te még. Tessék! Egy kis zsebpénz a következő randira. Tanulj meg viselkedni!

Mentem a tulajhoz fizetni a kasszához.

A srác elviharzott, mert beégett. Kellet neki jelenetet rendeznie...

Montda a tulaj: "... ha nem tudtad volna kezelni a helyhetet én magam tettem volna ki innen. Ne zavaja a vendégeimet."

Azóta sok év telt el és jobban odafigyeltem már az első randikon mindenre és a másik fél elemzésére is.

Hála az égnek, hogy nem kell már randizgatnom. Voltak fura emberek.

2022. okt. 25. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Randin mindenki fizesse a magáét.
2022. okt. 25. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!