Skacok! Mennyire kínos az első óvszer vásárlás?
😂😂😂
Azért tudjad, hogy a 3-as csak viccelt!😉😊
Először 14 évesen vettem, havernak kellett. Őt ismerték mindenhol szülei miatt, így én vettem ki neki. Semmi extra nem volt.
16-17 éves voltam mikor először vettem síkosítót, az se volt semmivel cikibb, mint egy gumi vásárlás, ami egyáltalán nem az.
Gumit meg azóta is úgy veszek, hogy ha kell akkor kell. És kb 50 darabot egyszerre, senki nem néz hülyének sem.
Csaj pénztárosok, árufeltöltők külön örülnek nekem. Tudom, interneten mindenki azt mond amit akar... Nekem nagyon vastag így mindíg megnézem melyik a legnagyobb és azt veszem. Sajnos, ha boltban vàsárolok akkor az 56mm a legnagyobb általában, de mikor odaállítok a kasszához ezekkel és tényleg válogatva. Tehát bordázott is van benne, meg tényleg 50-60 darab, azért látszik olyankor, hogy csillog a lány szeme, meg sokkal kedvesebbek.
Volt már egy cikibb történet is. Akkor barátnőmmel vásároltam. Akkor is vettünk vagy 50-60darabot, ott voltak 65mm-esek is így azokat vettem. Előttünk volt egy pár, ahol a lány èszrevette, hogy nálunk mi van. Ott helyben összevesztek és szakítottak. Mi meg csak pislogtunk.
Amikor az elsőt vettem, még nem volt szinte minden boltban, és nem igazán emlékszem rá, hogyan éreztem magam. Az eladónak semmit nem jelent. Kifli, szalámi, koton, egyre megy. Ne érezd magad kínosnak.
A minap egy kedves jelenetnek voltam szem- és fültanúja.
Hogy első vásárlás volt-e, vagy századik, nem tudom.
Az előttem álló srác vett pár apróságot (rágó, kóla stb.), és egy csomag kotont. Amikor fizetett, a pénztáros csaj rámosolygott, és kellemes estét kívánt.
"Az előttem álló srác vett pár apróságot (rágó, kóla stb.), és egy csomag kotont. Amikor fizetett, a pénztáros csaj rámosolygott, és kellemes estét kívánt."
Sztem pont ez a rohadt ciki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!