Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Az egyetemeken hány órától...

Az egyetemeken hány órától kezdődik a levelező szak és mikor végződik?

Figyelt kérdés

#egyetem #Egyetem levelező szak
febr. 16. 19:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mármint mi a kérdés? Arra vagy kíváncsi hogy reggel 8ra mennek-e és ott vannak este 6-ig? Vagy?
febr. 16. 19:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkortól kezdődik a szak mikor aktívra állítod a féléved és az a félév végig tart.

Az órák meg úgy kezdődnek ahogy az órarend írja, annak fügvényében, hogy neked milyen tárgyaid vannak.

Ha pl fizika van reggel 8tól 13ig, de neked nincs fizikád, akkor nem kell bemenned.

Nálunk volt olyan nap mikor reggel 8tól 14ig volt óra, volt mikor reggel 8tól papíron este 8ig tartott volna, de 17 óra körül már mehettünk. Ez kicsit tanár függő is.

De az a mérvadó ami az órarendben lesz. Ott lesz megadva, hogy melyik napokon lesz órád, hol és hánytól hányig.

Nekünk volt mikor csak a termet kellett cserélgetni, volt mikor másik tanszékre kellett menni az óra miatt.

febr. 16. 20:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Lol. Magadnak veszed fel a tárgyakat, és saját magad jelenthezhetsz kurzusokra, amik mellett fel van tüntetve, hogy melyik milyen időpontokban van péntekenként vagy szombatonként, és te választhatod ki, hogy melyikre jelentkezel. Bár ha nem a mintatanterv szerint haladsz, akkor így könnyen össze lehet hozni órarendi ütközéseket. Például én erre a félévre sikeresen összehoztam olyat, hogy egyszerre 3 kurzuson kéne lennem.:D A kérdésedre válaszolva esetemben pl 8:55-kor szokott kezdődni a legkorábbi óra, és 17:55-kor ér véget a legkésőbbi, bár van, hogy tovább tart. Illetve nem kötelező ám mindenre bemenni, levelezőn nem nagyon van katalógus.
febr. 16. 20:17
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Levelezősként nekem vannak olyan napjaim, amikor 9-re megyek és ott vagyok este 5-ig, 6-ig. Máskor 10-kor kezdünk és 13 óra körül már végzünk is. Szóval teljesen változó.
febr. 16. 20:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez milyen szak??

Nálunk voltak 8as órák is. Öröm volt 6 óra előtt már vonaton lenni, hogy ott legyek időben. Meg este 8ig írta az órákat.

Nálunk nem volt olyan sem, hogy írja hogy pénteki vagy szombati óra és a kettő közül neked mikor jobb. Felvettük a tárgyakat, majd kaptuk az emailt, hogy mikor és hova kell majd menni az órák miatt. Azért szimpatikusabb amit te írtál. Az lenne a logikus, hogy tényleg mindenki "kényelmesen" be tudjon menni, nem az hogy én is 4órakkor kelek, mert 4:55 kor indul a vonat és csak ez az amivel be tudok érni időben a reggel 8as órára.

Meg fura nekem az is, mikor 2 óra alatt letudja a tanár az oktatást és utána annyi. Van egy vázlat dia és tanulj ahogy tudsz. Se minta kérdés sor, hogy akár 1000 kérdés és abból lesz 10 vagy legalább hasonló. Semmi segítség konkrétan. Csak 1 szer felolvassa a vázlat diát, majd vizsgán találkozunk.

Vagy mikor több alkalommal is van óra, beszél végig egy témakört. Majd teljesen másból számonkér.

Nem értem, hogy miért így kell mindent oktatni.

febr. 16. 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:
#5 Ez mérnökinformatika, DUE. Nyilván sokat itt sem lehet válogatni, az elméleti kurzusok időpontjai fixek, laborból viszont általában tárgyanként nem csak egy indul (ha van), nyilván más időpontokban, így abból lehet választani. Bár az sem utolsó szempont, hogy ki tartja, mert nagyon bele lehet ám nyúlni a jóba, ha egy köztudottan veszélyes tanárnál veszed fel.
febr. 16. 20:37
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
A levelezőre nem kell bemenni! Levélben küldik a tananyagot!
tegnapelőtt 08:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

7.Érdekes, épp a levelező képzésemen vagyok szünetben, ahol eléggé bent vagyok az óráimon😂😂

Valóban van olyan része amit egyedül dolgozunk fel, de a válaszod nettó butaság

tegnapelőtt 12:26
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
#7 Nem szépítem: h.lye vagy.
tegnapelőtt 20:18
 10/12 anonim ***** válasza:
55%

Látszik humorérzéket nem oktatnak fősulin...

8,9 nagyon savanya életetek lehet :D

tegnapelőtt 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!