Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti mit várnátok el, hogy mennyit költsön rátok a férfi első randin? Illetve Pesten hová mennétek szívesen? Plázában lehet randizni?
2 barátnőm volt még csak, ezért nincs nagy tapasztalatom a randizásban.
24/F
Plázát inkább ne.
Ne költs sokat,mert attól én kellemetlenül érzeném magam, ne a pénzeddel akarj levenni a lábamról-persze van akinek ez jön be.
Semennyit ne költs, meghívod egy kávéra vagy sütire és annyi, ne a pénzzel vedd le a lábáról.
Plázában lehet, de a legjobb ha beültök valahova és ott beszélgettek. Plázában az a jó h ki lehet beszélni a vásároló embereket, így ha nincs téma, sosem lesz kellemetlen csend.
De persze ne negatívan beszélj az emberekről, mert az rossz pont, hanem amolyan érdekességképpen. Pl nézd csak, az a pasi úgy néz ki mintha filmrendező lenne, stb.
szóval légy szórakoztató
Nem vagyok se lány,se nő,de szerintem már el van b.szva a dolog,ha Te úgy állsz hozzá,hogy egy nő elvárja,elvárhatja,Veled szemben,hogy Te költs rá (mikor még nem is ismeritek egymást),és ettől függ egy randi kimenetele. Ha egy nőnek ilyen természetű elvárásai vannak,az olyat kerülni érdemes nagy ívben.
A többiek jól leírták. A pláza túl zajos,túl üzleties,inkább teázó,kávézó a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!