Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Ti mit várnátok el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti mit várnátok el, hogy mennyit költsön rátok a férfi első randin? Illetve Pesten hová mennétek szívesen? Plázában lehet randizni?

Figyelt kérdés

2 barátnőm volt még csak, ezért nincs nagy tapasztalatom a randizásban.

24/F

2012. dec. 30. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Plázába? Pff... :) Te is egy romantikus ember lehetsz, hallod-e..... Annyit költs a lányra, amennyit nem sajnálsz és amennyit megengedhetsz magadnak, de nem hinném, hogy ez kihatással lenne a kapcsolat befolyásolására...
2012. dec. 30. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Plázát inkább ne.

Ne költs sokat,mert attól én kellemetlenül érzeném magam, ne a pénzeddel akarj levenni a lábamról-persze van akinek ez jön be.

2012. dec. 30. 11:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
egy cukrászda nem drága és ideális helyszín randira.
2012. dec. 30. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem várnám el, hogy költsön rám. Ha nem hív meg egy kávéra, hanem csak egy jót beszélgetünk valami parkban nekem az is megfelelő lenne. Nem dől össze a világ.
2012. dec. 30. 11:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
én azokat a helyeket preferálom, ahol kettesbe tudok vele lenni és jobban megtudom ismerni. Azt hiszem ez a randinak a lényege is.
2012. dec. 30. 11:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit ne költs, meghívod egy kávéra vagy sütire és annyi, ne a pénzzel vedd le a lábáról.

Plázában lehet, de a legjobb ha beültök valahova és ott beszélgettek. Plázában az a jó h ki lehet beszélni a vásároló embereket, így ha nincs téma, sosem lesz kellemetlen csend.

2012. dec. 30. 12:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

De persze ne negatívan beszélj az emberekről, mert az rossz pont, hanem amolyan érdekességképpen. Pl nézd csak, az a pasi úgy néz ki mintha filmrendező lenne, stb.

szóval légy szórakoztató

2012. dec. 30. 12:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp valami kávézó vagy teaház...ezek a legjobbak. Kettesben tudtok lenni, nem drága és nagyon hangulatos( pl. Zöldteknős,Sirius,Vörösoroszlán). Plázába semmiképp!!:D - max. ha ott akartok beülni valahova. Egyáltalán nem várom el költsön rám, de eddig mindig előfordult ilyenkor egy kávé,süti, tea ami párszáz forint nem zavar de egy mozijegyet például nem szeretem ha nem engednek kifizetni. Ez minden lánynál más majd úgyis látni fogod a reakcióját.
2012. dec. 30. 12:24
 9/11 Tyler913 ***** válasza:
100%

Nem vagyok se lány,se nő,de szerintem már el van b.szva a dolog,ha Te úgy állsz hozzá,hogy egy nő elvárja,elvárhatja,Veled szemben,hogy Te költs rá (mikor még nem is ismeritek egymást),és ettől függ egy randi kimenetele. Ha egy nőnek ilyen természetű elvárásai vannak,az olyat kerülni érdemes nagy ívben.

A többiek jól leírták. A pláza túl zajos,túl üzleties,inkább teázó,kávézó a nyerő.

2012. dec. 30. 14:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy kávézó, teázó, cukrászda, 1 süti, ital és kész.
2012. dec. 30. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!