Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as korosztályú férfiak mennyi idő után várják az elős csókot el és az első szexet?
Bármeddig képes vagyok várni, pedig én se vagyok fából, sőt... ;) Na jó, egy év múlva lehet, h válaszút elé állítom a hölgyet: a szex is része egy párkapcsolatnak, ideje kiegészíteni az érzelmi viszonyt evvel is.
Az biztos, hogy ha nem túl heves a hölgy, legalább egy hétig nem szerencsés számomra szexbe kezdeni, mert előbb legalább alap szinten meg akarom ismerni a nő lelkét, értékrendszerét, és nagyon fontos szempont, hogy el tudom-e képzelni a tőle leendő esetleg megfoganó gyermekem anyjának, vagy sem. Hölgyismerősöm tabletta szedés alatt is esett már teherbe... bár ez ritkaság. De nem vagyok tabletta párti, így hát... a (nem várt) fogamzás nem annyira valószínűtlen egy idő után.
(Bár gyereket is szeretnék régóta; még nincs.)
Az érzelmek túlontúl fontosak nekem, az az első. A szex csak utána. Ez van, ilyen vagyok.
(A pusztán szexkapcsolat más, bár arra nem vágyom, ahol csak az van; bár ha nincs más, adott esetben az is megteszi, volt már rá példa.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!