Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kellene tennem? Fiatalab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Fiatalabb fiú, idősebb lány

Figyelt kérdés

Úgy néz ki hogy egy 16 éves fiúval érdeklődünk egymás iránt, tetszünk egymásnak, viszont én 22 éves vagyok, és ez elég érdekes helyzet még Osztálytársak is vagyunk

(18 éves koromban volt az első kapcsolatom és az 3 évig tartott, azóta nekem más nem volt.)

Ebbe a kapcsolatba szívem szerint belemennék, mert a srác éretten gondolkozik. De eszem szerint nem, éppen azért mert jóval fiatalabb.

nov. 19. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Wow. Hogy vagytok osztálytársak? 😅

Meg azért na, még gyerek. Te meg jobb esetben fiatal felnőtt. Elég baj ha még neked vonzó ez.

nov. 19. 10:43
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Vagyis buktál 1-2 évet. Mivel nincsen 18 így ez nem jó. Nem hiszem el, hogy nincs más fiú aki veled egykorú. Nézz szét inkább.
nov. 19. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

6 évvel vagy idősebb és osztálytársak vagytok?

Hatszor bukni azért szép teljesítmény. :-))))

Mit kellene tenned?

Tanulni!!!

nov. 19. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Lol, én abban voltam, hogy 18 éves nem tudom miért. De basszus 22 éves. Gyerek molesztálásnak minősülne kb. mindenki szemében ha elkezdesz vele szórakozni. :/
nov. 19. 11:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy az Istenbe vagytok ti osztálytársak?
nov. 19. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Esti gimi?
nov. 19. 12:18
 7/10 A kérdező kommentje:

Miért kellett volna buknom?

Letettem egy szakmát, egy érettségit, aztán felnőttképzésen még 2 szakmát,miközben dolgoztam

nov. 19. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
De hol vagytok osztálytársak??? Milyen képzés/suli ez?
nov. 19. 17:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Belezavarodtál a kamudba.
nov. 19. 23:07
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
Ez a 6 év korkülönbség fordított esetben szerencsésebb lenne. A csajok ebben a korban gyorsabban fejlődnek, a pasid még kisfiú. Ráadásul 30 év múlva, amikor te a menopauzával küzdesz, ő a legszebb férfikorát éli majd.
nov. 24. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!