Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedésnél randikon vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél randikon vagy első videocseteknél miért nem a szemembe néznek?

Figyelt kérdés

Szóval beszélgetünk vagy pl videocseten egyeztetünk hogy mikor merre jár mikor találkozunk kb mit akarok en vagy ő vagy hogy képzelném el, stb, randikon álralában magukrol beszélnek, munka életük hobbik esetleg fotókat mutogatnak, és folyik belőlük a szó es szinte általános, hogy mintha kerülnék is a szemkontaktust.

Pl kérdezek is vmit, erre elnéznek, összevissza vizslatják a várost vagy az eget vagy a parkot vagy bármit, már mindent csak a szemembe nem nézne mikor beszél.

Alapvetoen kapkodo tekintetek azaz mégcsak nem is egy pontra "bambulnak", hanem hol erre néz hol arra, tiszta "rezignáltak", komolyan néha olyan érzésem van mintha feltartanám, "menekülne", haladna menne màr, nem nyugodt, hanem pattog agyal gondolkodik, néha hadarnak is, de szinte nincs is olyan, hogy 1 pillanatnál tovább tartana az, ha a szemembe néznek.

És még meg is szílalt valamelyik nézd süni van a fűben. (Már nem azért, de pont nem a süni érdekelt volna engem, hanem a pasi a randin. Mert kb egyszer se nézett rám, es már zavart)

#szemkontakt hiányának oka
nov. 12. 16:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy ezek végighazudják kb a randit? Vagy mire gondoljak?
nov. 12. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet csak zavarba van, ideges és azért ilyen
nov. 12. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nem nevezném randinak a videócsetet.

Randin meg nem tudom miért nem tudtok megülni valahol nyugiba és beszélgetni, ha erre van igényed.

nov. 12. 17:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem is neveztem annak.

Ismerkedésnél: lasd pl randikon vagy első videocseteknél. Igy értetrem volna.

Most vagy nem tetszem, vagy végighazudják az egészet komolyan en jóra nem tudok abbol gondolni hogy nem képesek a szemembe nézni.

Meg a sünis esetnél pl ültünk egy padon.

Ez nem az, hogy rohannánk. Csak mintha a másik kínlódna, vagy en nem tudom.

nov. 12. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem pl legutóbb akivel együtt voltam, annyira zavarban voltam h nem tudtam a szemébe nézni.

Bár nem hiszem hogy ez van nálad, ha ennyire általános.

nov. 12. 18:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Én akkor vagyok így ha pl meliban nekiáll szidni a főnök, de igaza sincs de ugye nem vitatkozhatsz, es olyankor a szidásokat nem akarom hogy betaláljanak a lelkembw vagy akármimbe, meg látni se birom a fröcsögő undorfejüket ilyenkor, egyfajta önvédelem nálam, hogy nem nézek "farkassal szemet".

De randikon cseteken én nyilván nem vallatok faggatok nem vagyok rendőr vagy ilyenek.

Csak hosszasan nézem értetlenül a másikat mikozben beszél, hogy ennek vajpn most mi baja van hogy nem néz rám?

Ja meg egy szakitásom volt ilyen. Mikor pl exem megcsalt. Megálltam vele beszélni hogy tudok róla, elmondtam hogy ez nekem csalódás benne, hogy ő sokat jelentett nekem ezt nem vártam volna, hogy én meg neki kvázi semmit, ezt igy nem lehet folytatni ne tartsunk kapcsolatot szerintem.

És mikozben ezt en ugy mondtam mintha a szivemet tépték volna ki kb, ő közben lesi a forgalmat, mögöttem néz vmit, meg mint aki unná a "hegyibeszédet".

Ilyen tapasztalataim vannak eddig es egyiket se tudom ráhúzni viszont a randikra. Hogy ugy éreznék mintha szidnám éppen, vagy mintha átvert volna, és kellemetlen szembesülnie?

Vagy mi a jóisten bajuk van? Hogy nem képesek normalisan egyenesen állni szemtől szembe beszélni? Szinte sért is..

nov. 12. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!