Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiként első randik után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként első randik után nem tudom, hogy szeretnék-e folytatást, illetve abban is bizonytalan vagyok, hogy a csaj, akar-e folytatást. Ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Volt több első olyan találkozóm is csajokkal, ami után fura érzés volt benne.

Fogalmam sem volt, hogy akarok-e folytatást és az első találkozó végén az elköszönés is fura.

Ilyenkor van mikor rájuk írok még, de valamikor leírják, hogy az ő részükről ennyi volt, de olyanok is vannak mikor második randira hívásomra semmit sem írnak vissza.

Mennyire normális, hogy első randik után tanácstalan vagyok, hogy most akkor legyen-e második randi vagy sem.

Valamennyire attól is tartok amit fent leírtam, tehát vagy elutasítanak vagy nem írnak vissza semmit.

okt. 28. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha bizonytalan vagy akkor jobb ha nincs semmi.
okt. 28. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet jobb lenne olyat elhívni randizni, aki tényleg tetszik.

A sok molyolás sem jó, menet közben kiderül, hogy milyen valaki. Amiatt hívják ismerkedésnek.

okt. 28. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:

El kell fogani hogy kb 20bol 1gyel lesz második randi. És ez normális.

Ha nem tudod akarsz e akkor ne kezdmeényezz másodikat.

Ha jól erezted magad akkor kezdeményezz. Ha nemet mond, lépj tovább.

De ne te akard elore kitalalni hogy vajon igent mond e

okt. 30. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!