Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként első randik után nem tudom, hogy szeretnék-e folytatást, illetve abban is bizonytalan vagyok, hogy a csaj, akar-e folytatást. Ez mennyire normális?
Volt több első olyan találkozóm is csajokkal, ami után fura érzés volt benne.
Fogalmam sem volt, hogy akarok-e folytatást és az első találkozó végén az elköszönés is fura.
Ilyenkor van mikor rájuk írok még, de valamikor leírják, hogy az ő részükről ennyi volt, de olyanok is vannak mikor második randira hívásomra semmit sem írnak vissza.
Mennyire normális, hogy első randik után tanácstalan vagyok, hogy most akkor legyen-e második randi vagy sem.
Valamennyire attól is tartok amit fent leírtam, tehát vagy elutasítanak vagy nem írnak vissza semmit.
Lehet jobb lenne olyat elhívni randizni, aki tényleg tetszik.
A sok molyolás sem jó, menet közben kiderül, hogy milyen valaki. Amiatt hívják ismerkedésnek.
El kell fogani hogy kb 20bol 1gyel lesz második randi. És ez normális.
Ha nem tudod akarsz e akkor ne kezdmeényezz másodikat.
Ha jól erezted magad akkor kezdeményezz. Ha nemet mond, lépj tovább.
De ne te akard elore kitalalni hogy vajon igent mond e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!