Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin csók?

Figyelt kérdés
Barátság alakulna át. De csak pár honapos maga a baratsag is
nov. 7. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Mindent bele!
nov. 7. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Sosem értettem, ebből hogy lehet ügyet csinálni. Ha adja magát a helyzet, vágytok rá, akkor csókolózzatok. Ha nem, akkor ne, ez ennyi.
nov. 7. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Ha a helyzet adja magát és mindketten akarjátok, akkor miért ne?
nov. 7. 15:13
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem tök oké. Minden kapcsolatom úgy alakult, hogy első randin már volt csók.
nov. 7. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Helyzet adja. Nyilván ha nem szeretne szaladni előre akkor nem fog csókolózni veled.
nov. 7. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
El se tudom képzelni csók nélkül.De én csak olyannal randiztam mindig,akitől akartambis valamit.
nov. 7. 18:23
 7/8 anonim ***** válasza:
36%

Ha eleve barátok vagytok, akkor valamilyen szinten ezt is meg lehet előre beszélni, vagy ha mégsem, akkor helyben meg lehet kérdezni, odahajolsz hozzá, a szája felé, és megkérdezed: "szabad?" És ha igent mond, akkor mehet. Ha nem, akkor nem. Akkor sincs baj, nekem volt olyan barátnőm, akinek még a harmadik randin is korai volt, aztán meg mégis jó ideig jártunk utána.

Előző barátnőm, nálunk is barátságnak indult, kifejezett kérése volt, hogy majd csókoljam meg. Mostani barátnőmnél meg tekintélyes ideig nem volt csók.Embertől függ.

nov. 7. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez teljesen randi függő nálam. Volt ahol lassabban haladtunk , mert a srác zárkózottabb volt és kellett 3 randi mire eljutottunk odáig. De most volt például egy olyan randim, ahol annyira megvolt a kémia , hogy az elköszönős első csók a találkozó végén 10-15 perces elég intenzív csókolózásba ment át , mert se én se ő nem bírtunk türtőztetni magunkat. Nagyon tisztelettudó volt , meg se próbált többet (felhívni magához), elkísért a taxiig és megbeszéltük a következő randit jovohetre. Először elgondolkodtam , hogy hú basszus lehet nem kellett volna, mert milyen már és hogy uristen mit gondolhat rólam, lehettem volna visszafogottabb, de szerintem ha vannak ilyen spontán pillanatok egy randin az tok szuper , teljesen mindegy hogy első vagy 15. És ezt attól függetlenül írom, hogy esetleg hogy alakul a jövőben nekem ezzel a sraccal, mert maga az este, mint élmény szuper volt. A kulcs az, hogy mindkét fel jól érezze magát és egy hullámhosszon legyenek. Tehát ha akár a lány akár a fiú kicsit visszahúzódik akkor ne nyomd oda a szádat, mert azzal nem tartod tiszteletben az ő tempóját. De ha megvan a pillanat , akkor hajrá , teljesen rendben van.
nov. 17. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!