Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti lekoptatnátok egy pasit, ha a második randin sem lenne csók?
Figyelt kérdés
Ilyenkor megfordulna a fejetekben, hogy valami baj van, ha a második randin sincs csók?
Ilyet kibeszélitek a barátnőkkel?
Emiatt megszakítanátok az ismerkedést és nem is mennétek harmadik randira?
2023. nov. 18. 11:49
1/11 anonim válasza:
Rákérdeznék az illetőnél, hogy eszébe se jutott megcsókolni? Nem vonzódik hozzám?
2/11 anonim válasza:
Lehet csak félénk a fiú,vagy még szűz.
3/11 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hány éves vagy. Tiniként teljesen más, mint idősebb fejjel. Ha sehova nem haladunk, nem közeledik felém, nem érzem a kémiát, akkor nem fogom folytatni. Ennek a csók egy szelete, nem csak ezek múlik. Mindent megbeszélek egy darab barátnőmmel, akivel ovi óta ismerjük egymást. Ahogy ti is a haverokkal. Más barátnőkkel csak nagy vonalakban, ha már komolyodik a dolog. Mint már írtam, akkor szakítom meg az ismerkedést, ha nem látok benne fantáziát, nem alakul semmi, nem érzek kémiát.
4/11 anonim válasza:
Párom nem koptatott le, pedig 10-nél több randink volt csók nélkül az ismerkedésünk alatt.
5/11 anonim válasza:
Nekem pont az nem tetszik, ha még sosem találkoztunk előtte, de már a második találkozáskor a számba mászik. Szerintem azt lehet érezni, hogy van-e kémia, kézfogás, érintések, pillantások, stb... Nekem pozitív pont, ha csak pár randi után csókol meg először, miután láttam többször is és már beszéltünk annyiszor, hogy ne érezzem idegennek.
7/11 anonim válasza:
Nem. Minek kéne idegenekkel smarolni?
8/11 anonim válasza:
Nem, mert ezt én irányítom.Én szt várom el egy férfitől, hogy lássa azt, hogy én mikor, milyen szintű fizikai kapcsolatot engedélyezek és ő arra reagáljon.
Őszintén, ha teszem azt a 2 randi 2x 30perc-1 óra találkozót jelent, én nem feltétlen akarom, hogy csókoljon meg a 2. randin.
9/11 anonim válasza:
#8 Ja, és még valami.Én a magánéletemet soha, senkinek nem beszélek ki, tanácsot sem kérek soha senkitől, mert én tudom, hogy nekem mi felel meg.Másnak ebbe nem engedek beleszólást, nem is érdekel senki más véleménye.
10/11 anonim válasza:
Igazából már az elsőn. Senkinek nem beszélnék róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!