Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randihoz illik a csók szerintetek?
Régen én is úgy gondolkodtam, mint a 3-as, hogy első randi végén jöhet a csók. Most úgy vagyok vele, hogy 2.-3. randi az ideális. Az első legyen elég jó és izgalmas csók nélkül is, annyira, hogy várjam a következőt. Mert akkor nagyobb hangsúlyt kap a személyiség meg a tartós dolgok, és nem a csók, vagyis egyedül a szexuális vonzalom viszi el a hátán a dolgot és nem csak az tartja fenn az érdeklődést. Viszont utána tessék akcióba lendülni, kell az érintés, különben jönnek a lány fejében a kérdőjelek, hogy nem tartod elég vonzónak, csak barátkozni akarsz vagy töketlen vagy?
Szóval a következő randin még a buli előtt legyen csók, ne halogasd. Csak lazán. Érintsd meg sokszor a vállát, karját, simítsd meg az arcát. Ha nem húzódik el akkor mehet. Sok sikert!
6-os, nem, ha a masik is akarja. ;)
Mi 2. Randin a paromnál filmeztünk mert szakadt az eső és ott csókolóztunk. Már 2 hónapja ismertem, baráti társaság által, így az is közös bennünk. :)
2 héttel az első csók után lefeküdtünk. Mindkettőnknek ez a 2. Kapcsolatunk, de ugyanúgy izgultunk minden miatt, mint az elsőnél, szép ezeket a pillanatokat megélni.
Viszont ez a kapcsolat klasszisokkal magasabb színvonalú, mint az exemmel.
Nem tudom, kérdező hogy alakul ezzel a lánnyal, de szerintem teljesen normális, hogy felnőttként is kell 1-2 hónap mire igazán bízol a másikban.
Mi ìgy 0 elvárással csak haverkodtunk nyáron, utána pedig rájöttünk, hogy sok közös van bennünk, így el is kezdtünk randizni. ;) Azóta csak jobb és jobb!
Szóval hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!