Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 35 év feletti nőt hanyadik randin illik megkérdezni, hogy tervez-e gyereket illetve volt-e olyan akivel próbálkozott?
Az, hogy akar-e, tervez-e, első randin érdemes. Ha nem értetek ebben egyet akkor tök felesleges a második randi.
A kérdés második részét nem nagyon értem, miért releváns az, hogy próbálkozott-e már mással? Miféle kérdés ez? :D
Az első randin erre még korai egyenesen rákérdezni, rengeteg más dolog van, ami befolyásolhatja, vagy eldöntheti, lesz-e tovább. Ez a kérdés akkor válik lényegessé, ha a felek vonzódnak egymáshoz, és komoly kapcsolatban gondolkodnak. Ez azért az első napon még nem körvonalazódik. Fontos az érdeklődési kör, hobbik, szabadidő eltöltése, karrier, ambíciók. Ha ezek közül több nem egyezik, már nincs folytatás.
N
Na ezért releváns. Mert minek "jártok" hónapokig, ha 1. egyiktek nem akar gyereket, a másik mindenképp 2. nem lehet gyereke, te viszont szeretnél.
Ezért releváns kérdés már az elején. Mert lehet, hogy felesleges folytatni.
Többediken mindenképp.
Lehet, hogy szeretne, de az mindig gyanús és riasztó ha az egyik fél, különösen ha a pasi már az első randin ezzel kezd. Olyan mintha csak keltető gépet keresne, nem párt.
Nem feltétlenül keltető gépet keres. De ha pl egyáltalán nem szeretne gyereket, a nő meg igen, akkor nincs miről beszélni. Fordítva sem.
Én 40 évesen, 1 gyerekkel kerestem párt neten. Már elég hamar tisztáztuk a chat partnerekkel, ki milyen típusú kapcsolatot szeretne, kivel és merre él, tehát egyáltalán elérhetőek vagyunk-e egymás számára, illetve kinek hány gyereke van és akar-e még. Mert én pl semmiképp sem akartam már szülni. Aki gyereket akar, az nem az én emberem.
Ezek nagyon fontos kérdések, jó az elején tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!