Illik elmondani a szülőknek hogy probálkoztok a babával de nem sikerül? Pontosabban arra értem hogy anyának elmondani lehet vagy nem lehet?
Szived joga. Ha elmondod elmondod, ha nem akkor nem.
Ez nem "illik vagy nem illik" kérdés, hanem hogy mennyire szeretnetek beavatni.
Ezt te érzed, hogy milyen viszonyban vagy az anyukáddal, hogy szeretnéd-e ha tudna róla vagy sem.
Ha nem szeretnéd, akkor semmi köze hozzá, ha szeretnéd, akkor meg együtt izgulhattok, támogathat, bátoríthat. Ez csak rajtatok áll.
Nincs olyan, hogy illik.
Senkinek, még a szüleidnek sem tartozol semmilyen elszámolnivalóval.
Az már más kérdés milyen viszonyban vagytok, mennyire bensőséges a kapcsolatotok.
Én pl. anyunak nem mondtam el, van már pár unoka, de szerinte mindegyik "rossz időben stb" jött. Nálam is, tesóknál is. :/
Párom anyukájának viszont elmondtam, nagyon jó a kapcsolatunk, és várja is az unokát.
Neked kell tudni/érezni, hogy ki az aki támogatna és ki az aki nem. Én anyámnak a lehúzó stílusa miatt inkább még nem szólok.
Egyetértek a többiekkel. Attól függ, milyen a viszonyotok, meg hogy milyen a beallitottsagod az ilyen témákkal kapcsolatban.
Én anyámnak már azt se mertem elmondani mikor megjött a menzeszem, szóval nálunk az ilyen intim témák szoba se jöhetnek.
Elmondtam végül, mert rákérdezett, de minek? Abszolút nem megértő. Mindkét félről vannak hibák, az enyém a komolyabb, de állandóan a férjemre mutogatott, meg hogy menjünk donor spermáért stb. Magát a lombikot is szégyenli, össze vissza hazudik a rokonoknak, hogy hogyan lettek ikrek.
Te tudod milyen anyukád és milyen a viszonyotok.
Én anyunak elmondtam, hogy próbálkozunk, mert ő nem zaklat minden hónapban azzal, hogy sikerült-e. Tudja, hogy majd szólni fogok🙂
Anyósom sejti, hogy próbálkozunk, kérdezte is a páromat de nem mondta el neki. Majd akkor szeretné ha sikerült. Rákérdezni nálam még nem kérdezett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!