Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azért randiznak az emberek, hogy megismerjék egymást, akkor miért "kell" első vagy második randin csók?
Ha a randi (elvileg) azért "van", hogy 2 ember megismerje egymást, akkor miért mondják nagyon sokan, hogy az első vagy legkésőbb a második randi végén legyen csók vagy akkor nem is gondolja komolyan a másik?
Azt oké, hogy valakik már ismerik valamennyire egynást, és azt is értem, hogy egy napot együtt vannak és több órát beszélgetnek.
Azt viszont nem értem, hogy ha van egy 1-1,5 óras randi, ahol éppen, hogy csak bemutatkoznak, ott miért "kell" a csók? Vagy a második ilyen bő 1 órás randin?
A megismerésnek része az is, hogy az a bizonyos kémia jelen van vagy sem. Egy randi nem egy állásinterjú.(legalábbis számomra)
Ettől még természetesen nem kötelező a csók első/második randin, de még harmadikon sem, minden ember más.
Ja, nem tudtam, hogy nem tudok vele beszélgetni és megismerni, ha csókolózunk is :D Már nem vagyunk 16 évesek, nem az az egész program a ranin, hogy csókolózunk. Van csók is, de több a beszélgetés.
Nekem amúgy általában vagy az első randin volt, amikor már kb 6-7 órája együtt voltunk, vagy a másodikon, úgy, hogy az első is több órás volt és a másodikon se az első egy órában volt, hanem jóval később. Egyszer volt olyan, hogy kb 3/4 óra telt el az első taliból a csókig. De teljesen egyértelmű volt mindkettőnk számára, hogy össze fogunk jönni, mert előtte nagyon sokat beszélgettünk chaten, telefonon, teljesen egymás esetei voltunk és élőben is megvolt a kémia, úgyhogy fölösleges lett volna várni. De azért ez ritka.
Nekem elég töketlen az, aki még a harmadik randin sem csókol meg, csak beszélgetni akar. Nem barátot kerestem a társkeresőn, köszi :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!