Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én ülök fordítva a lovon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ülök fordítva a lovon, vagy ez a trend?

Figyelt kérdés

Adott egy online ismerkedés (nővel), abba ne menjünk bele, miért pont ott. Beszélgetés alapján megvan az összhang, teljes napokat tudunk témázni, tervezzük is a találkozót, lelkes. Közben egy közös ismerősünk, aki tud róla, hogy alakul valami jelzi, hogy amúgy mással jár el randizgatni a nő (30), már legalább a második alkalommal.

Oké, nem találkoztunk, nincs semmi kőbe vésve, nem érzem a tulajdonomnak és nem akarok élősködni sem rajta, de ez szarul esik. A saját elmondása alapján "olyat keresett már évek óta, mint én és milyen jó lehet velem" (idéztem), erre amikor épp nem ír, kiderül, hogy mással randizik?! Ez csak engem tölt el rossz érzéssel, vagy tényleg ilyen világot élünk, hogy egyszerre kell több vasat tartani a tűzbe, majd lesz valami alapon?

Az a bosszantó, hogy az elmúlt 3 évben nem ez az első eset, amikor így járok és gyanús, hogy nem is ő volt az utolsó. Már tényleg nem lehet gerinccel ismerkedni? Nálam amint valaki iránt elkezdem a vonzalom egy apró szikráját is érezni, letilt az agyam másról - főleg más nőről.

Jogosan érzem magam szarul, vagy inkább hülyének kellene, amiért ilyen vagyok?

nov. 9. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
54%

2 ismerősömnek (ffi ill. nő) -akik benne vannak a társkeresésbe- az a természetes, hogy ha valakivel ismerkednek, akkor addig mással nem randiznak.

Viszont a nő is futott bele olyanba, hogy a ffi, akivel már közelebb is kerültek egymáshoz, elment mással is randizni, így ő tiltotta is.

Embere válogatja.

nov. 9. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

"olyat keresett már évek óta, mint én és milyen jó lehet velem" versus: "Közben egy közös ismerősünk, aki tud róla, hogy alakul valami jelzi, hogy amúgy mással jár el randizgatni a nő (30), már legalább a második alkalommal."

Ha nem mondta volna, hogy téged keresett akkor még oké lenne fogjuk rá, hogy mással randizik. De bakker nekem nagyon úgy tűnik, hogy talonjai vannak, mindegyiket előbb utóbb kipróbálja és majd választ talán egyet.

Nem ülsz fordítva a lovon amikor hazudott neked.

nov. 9. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Ez a trend, ez teljesen elfogadott dolog a mai világban. Valószínűleg az itt válaszoló nők is ezt fogják megerősíteni. Online ismerkedés az így szokott kinézni, azt javaslom te is tarts több vasat is a tűzben. Felesleges amúgy is teljes napokat arra pazarolni, hogy vele beszélgess, néhány óra szerintem bőven elég, hülyét azért ne csinálj magadból.
nov. 9. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet trend, de én személyesen nem követem. Egyszerre csak egy emberrel ismerkedek és ha nem jön össze akkor a következővel.
nov. 9. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Még nem is találkoztatok, nincs szerelem, egy kézfogás, puszi sem történt… Nincs kimondva, hogy együtt vagytok.

Miért kellene kizárólag veled ismerkednie? Semmivel sem tartozik feléd.

nov. 9. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez rendben lenne ha nem írta, mondta volna neki, hogy egész életében őt kereste!!!
nov. 9. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

Nem őt, hanem olyat 🙂

És más is lehet, aki olyan 😄

nov. 9. 17:08
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

És arra mi a garancia hogy a közös ismerősöd igazat mond?

Hány ilyen történetet hallottam már hogy egy férfi keresztbe rak irigységből ha más dolgai jól alakulnak.

nov. 9. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Lehet nem online kapcsolatot akar. Hanem élőben. És hát más hivja randira csak.
nov. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!