Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az illető 10/10 de az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az illető 10/10 de az első pillanattól kezdve annyit beszél, hogy egy hét után róla 95%ot tudsz, ő rólad pedig csak kb 20%. 10/?

Figyelt kérdés

Egyébként tényleg annyira vonzó, hogy az az egy szerencséje xdd

Nálam csak 10/9ig romlik

2024. ápr. 27. 11:43
A kérdező szavazást indított:
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9 vagy 10
23 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nagyon gáz, mármint, hogy szóhoz se hagyj jutni, de téged nem zavar mert jól néz ki, sőt még pontozod is. Szerintem legyetek együtt, összeillettek. Sok boldogságot!
2024. ápr. 27. 11:46
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom nem lehetsz több 25-nél és azt hiszed, egy hosszútávú boldog kapcsolathoz elég az, hogy jól nézzen ki. Fogsz te még nagyokat koppanni :D
2024. ápr. 27. 11:48
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

A pontozàsnàl elvesztettél.

A màsik, h akkor konkrétan be nem àll a pofàja, de ezek 99%ban vagy hazudnak, vsgy irrelevàns infót nyomnak.

Ergo...kamu.

Ahogy te is 😵

2024. ápr. 27. 11:53
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Sztem a pont a külsőre vonatkozik. Legalábbis ami képeket láttam, ott az volt, hogy ha dagadt, az 3-nál nem lehet több, nem volt ott csillaggal, hogy "ha jó a személyisége, akkor 4".
2024. ápr. 27. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ, mire kell.

Szexre tökéletes, egyébre nem igazán.

2024. ápr. 27. 12:09
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan, szerintem ez előítélet. Én munkahelyen ismerkedtem így meg egy nagyon vonzó férfival. Ő egy nagyváros legrosszabb fiúja, nagydumás, stb, én meg egy visszahúzódó kisvárosi nő vagyok.

Persze az elején nagyon nyomta a dumát, le is dózerolt mint egy tank, de egy idő után nyilván ez mérséklődik. Főleg, hogy ez lehet egy zavarban lévő állapot leplezése, egy udvarlás is.

Szóval nekem simán marad 10/10

2024. ápr. 27. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
A másik fél személyiségétől függ. Ha nagyon interovertált és feloldódik abban, hogy a másik fél csak beszél-beszél-beszél annak TALÁN bejön - de ilyen típus tízezerből egy van. Mindenki mást idegesíteni fogja hogy az illető állandóan csak önmagáról ömleng, fényezi magát és nem kíváncsi a másik félre, csak bólogató kiskutyának kell mellé.
2024. ápr. 27. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
90%

Akkor nem 10/10.

(Egyébként 9/10, nem 10/9.)

2024. ápr. 27. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!