Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Voltatok már úgy randin hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy randin hogy nem jött be az illető? Szemétség akkor is elmenni?

Figyelt kérdés

Szóval egy férfival egy bulin váltottunk pár szót és telefonszámot cseréltünk. Utána később rám írt és elhívott kávézni és szerintem ez egy randit takar, vagy legalább ismerkedést.

Igazából nem jött be kinézetre, de nincsen senkim és rendesnek tűnt, amikor utána rám írt akkor is szóval igent mondtam. (Én se vagyok olyan jó nő, szóval na.)

Akkor úgy voltam vele hogy miért ne, talán megismerek így egy

rendes embert azt utána meg ki tudja... Ha meg nem akkor sincs semmi.

De most azért rosszul érzem magam emiatt, ez nagy szemétség a számomról?

2023. jún. 24. 00:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az még nem szemétség, hogy találkozol vele egyszer, az már igen, ha folytatod és hitegeted annak fényében, hogy te már most tudod esetleg, hogy nem akarsz tőle kapcsolatot. (és látod rajtad persze, hogy ő azt akar.)
2023. jún. 24. 00:54
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Hát magát a randit azért várd meg. De érdemes leszögezned magadban, hogy pl ne legyen csók meg ilyesmi ami garantálná a továbbiakat.

Én anno elmentem randizni egy csajjal aki annyira nem jött be kb pont azért amit te is írtál. Nem volt nagy szám, de ő nyitott volt a folytatásra én meg... hát nemtom, nem volt jobb dolgom. Pedig még neki is mondtam, hogy első randin nekem nincs csók. Aztán mégis lett.4 héttel később szakítottam. Egyszerűen nem bírtam, hogy olyannal legyek aki igazából nem érdekel.

Én akkor 15 voltam, ő 14 éssss igencsak rámenős volt a leány, fogdoshattam a mellét meg a farkam után nyúlt. Ha akartam volna elveszíthettem volna vele a szüzességemet, ami lássuk be, egy 15 éves fiúnál nem kis dolog. És ezt is megmondta, hogy benne lenne.

De nem. Inkább kidobtam. Azt bánom csak, hogy nem korábban.

2023. jún. 24. 00:55
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha elsőre nemjön be azt jelenti h nincs meg a kémia. Amikor meglàtsz valakit egyből kell lennie vonzalomnak.
2023. jún. 24. 02:39
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Egyszer talizhatsz vele, de ha tényleg egyáltalán nem tetszik, utána már ne hitegesd.
2023. jún. 24. 03:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt olyan, hogy Tinderen beszélgettünk, első randi jó volt, aztán beszélgettünk és egyre kevésbé tetszett valahogy. De azért elmentem második és harmadik randira is nem tudom miért. A harmadik végén meg teljesen meggondoltam magam és elkezdett tetszeni. Egy rövid ideig jártunk is, nem miattam lett vége.
2023. jún. 24. 07:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy randit megér, utána meglátod változott-e az álláspontod vele kapcsolatban.
2023. jún. 24. 07:58
 7/9 anonim ***** válasza:
29%
Menj el vagy mondd le a randit.
2023. jún. 24. 09:50
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem szemétség, egyszer találkoztatok, sokszor első találkozáskor nem feltétlen alakul ki vonzalom vagy érdeklődés, pláne egy bulin. Nekem is volt olyan exe, akivel szerintem ismerősökön keresztül 2-3szor is találkoztam és beszélgettem is, és azon kívül, hogy szimpatikus volt, nem éreztem iránta vonzalmat, amíg el nem hívott randira. Sztem elmehetsz, aztán ha a randin is azt gondolod, hogy nem neked való, akkor majd megmondod neki.
2023. jún. 24. 09:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg olyan van, főleg nők esetén, hogy nem “hirtelen szerelemből” választanak. Anyám barátja is ilyen, először azt mondta rá, hogy gusztustalannak(!) tartja, aztán jobban megismerte… férfi esetén ez szinte kizárt, ott hamar megvan az ítélet, ami nem nagyon tud változni. Ha egy nő kerül, picit érdemes pedálozni, én több ilyen példát hallottam, óriási szerelmek lettek. Persze, itt nem zaklatásról beszélek, csak normális kitartásról! Engem hívott el “nem tetsző” csaj, igent mondtam és hogy ne fájjon, kegyes hazugsággal (van valakim, barátság extrákkal) visszafogtam.
2023. jún. 25. 08:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!