Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Emiatt utasított el egy tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt utasított el egy tőlem idősebb nő? Hogyan lehetne még esélyem nála?

Figyelt kérdés

Van egy nő akit egy ideje nagyjából ismerek, gyönyörű, nagyon nőies. Négy évvel idősebb, ő 32, én 28 vagyok. Csak köszönőviszonyban voltunk, mindig kedvesen rám mosolygott. Bejelöltem facen, vissza is igazolt. Írtam neki, hogy nagyon szimpatikus és gyönyörű és szívesen megismerném jobban. Visszaírt, hogy köszöni, kedves vagyok de jelenleg nem ismerkedik.

Tipikus lerázószöveg, gondoltam nem vagyok az esete. Nemrég amikor olyan szituáció volt (személyesen), megkérdeztem, hogy mi a baj velem? Azt mondta, helyes srác vagyok, még az se zavarná, hogy fiatalabb vagyok, de az már igen, hogy látta mennyi csajt követek. Ez nekem eszembe se jutott, tényleg így van, próbálkoztam több lánynál is mert annyira szeretnék kapcsolatot. Mondtam neki, hogy kitörlöm mindet, de csak annyit mondott, hogy ne, nem kell.

Ez ennyire negatívan befolyásol? Mit tudnék még tenni vele? Ha kitörlöm mind, előbb-utóbb adna esélyt? Nagyon nagy hatással van rám, egy igazi nő.

tegnap 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Semmit. A nem az nem!
tegnap 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocs, de nekem sem kellene valaki, aki mindenkit bejelölget "hátha összejön" alapon. Nekem olyan férfi kell akinek ÉN kellek, ennyi. (Szerencsére meg is találtam ezt a férfit).
tegnap 23:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Hiába törlöd ki mindenáron kapcsolatban akarsz lenni ami egyáltalán nem jó rád nézve és követsz amiatt tök idegen nőket. Mire fel adjon neked esélyt amikor a jelenlegi állapotodban nem vagy alkalmas komoly párkapcsolatra?
tegnap 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!