Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 25 évvel idősebb férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évvel idősebb férfival megyek randizni, de a szüleim tudta nélkül. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Félek hogy megtudják és eltiltanak, lekiabálnak, nagyon félek hogy reagálnak rá, attól tartok ki fognak akadni, és a szüleim képesek kémkedni utánam.

Mindig is az idősebb pasik vonzottak, soha nem a korosztályombeliekkel ismerkedtem.

aug. 27. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy...??
aug. 27. 15:00
 2/12 A kérdező kommentje:
24/L
aug. 27. 15:04
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Ne hülyéskedj...
aug. 27. 15:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy felnőtt vagy, azt csinálsz amit akarsz.

Szüleid hogy tiltanak el bárkitől 24 évesen? Tesz rád apukád erényövet és szobafogság lesz?

Ettől függetlenül nekem fura, de én 48 éves nő vagyok, el nem tudom képzelni, mit látsz egy korombeli férfiban.

aug. 27. 15:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Meglepő lehet, de 24 évesen már felnőtt nő vagy. Másoknak ilyenkor már gyereke születik például. Amíg nem láttam a korod, azt hittem, hogy egy 16-17 éves lányról van szó.

Nekem is fura, hogy ennyire az idősek vonzanak, de ha te ebben látod, akkor senkinek semmi köze hozzá.

Ha téged zavar, akkor viszont jobb lehet felkeresni egy szakembert, akivel átbeszélheted, hogy mire vezethető vissza ez a tény.

aug. 27. 15:28
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Azta nem lennék a pasi helyében...
aug. 27. 15:34
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Engem is tiltani akartak mert 19 évvel idősebb emberrel találkozgattam.

Amikor közöltem hogy gyereket akarunk, házasságot akkor le akartak beszélni.

Amúgy azért mert amíg egyedül voltam, nekik adtam a fizetésemet. Tudták hogy ha egyszer családom lesz akkor ez megszűnik.

Azóta már házasok vagyunk, a lányunk 8 éves lesz, anyámékkal meg nem beszélünk, eleget bántottak gyerekkorom óta.

aug. 27. 15:43
 8/12 anonim ***** válasza:

A szüleid valószínűleg alapból ilyen beállítottságúak, hogy hozzád képest ne legyen túl idős.

Vannak akik még 10 évet is nehezen tolerálnak hiába vagy 24.

aug. 27. 15:48
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Szokj hozzá a pelenkázás gondolatához mert hamarosan szükség lesz rá. Persze nem a gyerekedet kell majd pelenkázni hanem a bácsit.
aug. 27. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
Érdekes. Amikor jason Momoa vagy dwayne johson a téma, mint pasik, akkor fel sem merül sose hogy 50 körüli "vén trottyok" 😆
aug. 28. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!