Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akiknek idősebb korukban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek idősebb korukban (25+) lett csak az első kapcsolatuk annak vége után könnyebb ismerkedni vagy ugyanolyan nehéz mint megtalálni volt az elsőt?

Figyelt kérdés
okt. 6. 20:18
 1/7 retektorta ***** válasza:
100%
Ugyanolyan nehéz. Na jó, kicsit könnyebb, mert mindig mindenben az első a legnehezebb, de tényleg csak kicsit.
okt. 6. 20:23
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, mivel az elsővel vagyok már 12 éve, ebből 10 év házasság.
okt. 6. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Jó lesz. Csak ne keresd/várd az igazit. Nincs a homlokára írva. Kezdj bele egy kapcsolatba, ami jön (szimpatikusak vagytok egymásnak) aztán lesz ami lesz. Lehet, hogy pár hónap lesz együtt, lehet, hogy évtized. Lazán! Szeress élni.
okt. 6. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan nehéz volt mindig 20 és 40 között minden évben
okt. 6. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 27 évesen lett először párkapcsolatom, majdnem 9 évig voltunk együtt. Elvben könnyebb lenne, mert most már ismerem magam és tudom kb. kit keresek. Gyakorlatilag meg akkora szerencse kell hozzá mint pocsolyából kifogni az aranyhalat :) 40/f
okt. 6. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
27%

Az ember kb. 25 éves kora körül lesz "készen". Persze egész életünkben tanulunk és fejlődünk, az más kérdés. A párkeresés azért lesz nehéz, mert 25 éves korodra már van egy rakat berögzült szokásod és rigolyád. A lánynak/fiúnak is, akivel járni fogsz. Úgy tudnál az alkalmazkodásban fejlődni, ha albérletbe költöznél többedmagaddal. Például egyetemistákkal, de bárkivel gyakorlatilag, nem ez a lényeg. Hanem az, hogy más emberekkel legyél körülvéve. Talán táraságod is lesz általuk, de az együttélést mindenképpen gyakorlod. Ha majd komolyra foldulna a kapcsolatod valakivel, már jártas leszel az együttélés szabályaiban, nem fogtok egymás idegeire menni.

Nekem 25 éves koromra már volt néhány kapcsolatom, pár hónaposak és többéves is. Egyéjszakás is volt, hiszen bármi lehet, még házasság is. Előre sosem lehet tudni. Nem kell annyira komolyan venni semmit, viszont adj bele mindent. Ez látszólag ellentmondás, de működik.

Mostani párommal harmincéves korunk előtt megtaláltuk egymást.

Kérdező, fiatal vagy, ne temesd még magad, kérlek.

okt. 7. 06:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Sosem ment könnyen az ismerkedés. Az első kapcsolatom után sem
okt. 14. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!