Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért kacarásznak amikor egy béna csúnya srácot látnak? Mi benne a vicces?
Figyelt kérdés
Már fiatal korban beállt náluk a nácizmus?tegnap 20:16
2/9 anonim válasza:
Senki sem kacarászik, legfeljebb bemeséled magadnak.
3/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy valódi dolgot kérdez a Kérdező:
Sokuk még éretlen, nincsenek felkészülve se az életre, se egy kapcsolatra - hiába is mondják, hogy a nők érettebbek.
Kíváncsi leszek, hogy az "ilyeneknek", ha összejön esetleg egy sérült gyerek, akkor mit fognak szólni...?
4/9 anonim válasza:
Mikor dagadt voltam, én is azt hittem, minden nevetés rólam szól. Építs egy kis önbizalmat.
5/9 anonim válasza:
Szerintem ez többségében pozitív jelenség. Én pl azért kacarászok az ilyen pasikon mert furcsák különcök, de nekem tetszenek az ilyenek. Ezért gondolom azt hogy pozitív.
6/9 anonim válasza:
Kb 1000 alkalomból egyszer nevetnek ténylegesen a ronda fiún. A többit beképzeli. (És persze egyszer sem kéne nevetni. )
7/9 anonim válasza:
Jobb mint ha sírnának ha meglátnak...
Amúgy paranoid vagy, garantálom hogy senki észre sem vesz.
8/9 anonim válasza:
Mert az ő szemükben a ronda férfi nem férfi, sőt még csak nem is ember.
9/9 anonim válasza:
Azért ez így nem igaz.
Igenis nagyon sokszor kinevetik a ronda srácokat.
Egy felnőtt nő nyilván nem, de tini csajok simán.
A suli folyosóján, utcán, buszon akárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!