Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vicces vagy kínos randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicces vagy kínos randi sztorikat megosztanátok velem?

Figyelt kérdés

A múlt héten történt , hogy találkozót beszéltem le a kisasszonnyal( ha segít én 21 ő 20) úgy volt , hogy a pláza előtt fogunk talalkozni . Előbb is oda ertem, küldtem képet hogy itt vagyok stb. Várok, várok, 15-20 perce lassan, hogy itt kene lennie, gondoltam megcsorgetem. Jojjek az xy bolthoz. Keveregtem majd 10 percet míg kinyogte hogy Ja hát ő benn van , épp a zoldsegeknel. Mondtam hogy akkor köszönöm szépen további jó vásárlást kívánok én haza megyek! De ennek ellenére kikonyorogte hogy azért találkozzunk. Végig áltam vele a sort… sétáltunk picit a városban , beultunk kavezni. Ahogy kifizettem, és megkaptuk az italt , le se told. Elővette a telefonját és a baratnojevel kezdett el min 10 percig videohivasozni. Én mivel nem hagytam hatra semmi tartozást , szo nélkül felvettem a kabatom( fel se tűnt neki) és ott hagytam . Megyek hazafele az utcán, mikor valaki hátulról megragad hogy sajnálja sajnálja .. még így is ra tudod beszélni egy újabb sétára a városban , majd mivel hideg volt, beultem egy kávézóba ahova velem tartott. Na itt meg annyira bújt hozzam hogy kínosan éreztem magam.

Tudom marha voltam, de vissza gondolni vicces

2023. nov. 16. 20:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha sikerül a randi rendesen és össze jöttök :D Lesz egy közös kínos randis sztoritok azt megy tovább minden
2023. nov. 16. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Le kellett mondanom a második randit, mert épp megjött a menzeszem és eléggé görcsöltem. Felhívtam a srácot, aki először visszakérdezett, nem érti pontosan mi bajom van. Elmagyaráztam, erre hüledezett, hogy nem normális, hogy vér jön ki belőlem, hívjak mentőt, mert ez nem normális. Felvilágosítottam, hogy minden nő menstruál. Akkor hallott életében először erről. Nem, nem 12 éves volt, hanem 20.
2023. nov. 16. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt hasonló "esetem" mint a kérdezőnek. Nemtörődöm, telefonnyomkodás, sehogy sem tudtam kizökkenteni belőle, értelmes társalgást elindítani, ha kéredztem valamit kb. "aha" volt a válasz, totál érdektelenség. Csak azt nem tudom, akkor mi a szöszért akart bárkivel is találkozni? 😂

Elégtételül szolgál mondjuk, hogy pár év múlva láttam, egy totál c) kategóriás fószer társaságában sétálni az utcán 😂 Egészségére ha erre vágyik (akkor nekem már 100x jobb párom volt mint ő).

2023. nov. 17. 00:28
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Tinder randi úgy 6 éve…7. Csajszi közölte hogy ő csak vibert használ. Beszéltünk vagy 3 hétig míg találkoztunk. Addig mentek a képcserék, de olyan módokon, hogy nem tűnt fel… mert ilyen random szituációkról is volt képe ami pont a témába vágott magáról…

Na eljött a nap, mentem Pestre. Vonaton már hívott hogy jajj nagyon nagyon izgul. Mondom hát miért ?( bomba nőről volt szó) Ez csak egy tali. Jójó, az állomáson vár. Odaérek… várok … már elmegy mindenki, majd megjelenik a hang akivel előtte telefonálgattam oly sokat, csak egy teljesen más lány mint akit én ahhoz a hanghoz társítottam. Testsúlyra nehezebb volt mint én, pedig szálkásan voltam akkor 75… egy igazi kis malacka. Sarkon fordultam és elindultam. Egészen a metro ajtóig jött utánam bömbölve hogy de a lélek számít nem a test… mondom jojo. Azzal tudtam megállítani, hogy csak akkor nem tiltalak le ha most hagysz elmenni, így a metrora már nem szállt fel. Mindenki engem bámult, a metron még meg is kérdezte egy csávó, hogy tinder randi?!

Mondom ja, de az utolsó is volt. Tiltás törlés.

Első és utolsó élményem ilyen appon.

2023. nov. 17. 03:04
 5/8 anonim ***** válasza:
40%

Azokon kívul akik közelébe se voltak annak amit a neten mutattak korábbi képeket egy srác(1) volt akivel a randi nem a külseje miatt volt gáz,

(Vele társkeren kezdtünk csetelni de kiderült hogy kiderult szegről végről azért ismerjük már egymást vannak közös ismik stb)

hanem eleve el se hívott sehova, mindig úgy találkozott csak velem, hogy mellémszegődik. Ha megyek vásárolni elkísér, ha megyek haza, hazakísér, ha megyek postára jön velem, a ház előtt meg azt várta, hogy hívjam fel magamhoz és állandóan szexre célozgatott, úgy, hogy egy puszi ölelés sem volt még köztünk, ezektöl el is huzódott pl amikor leültünk egy padra messzebb ült tőlem, amikor búcsúzásépp mikor hazamentem puszit akartam adni, de már előre távolabb állt, hogy ne legyen búcsúpuszi se, és így akart feljönni szexelni, hogy még hozzám se ért soha, de mindig azt várra mikor hívom már fel annak is örült ha hideg van vagy esik hátha akkor felhívom, de én meg végig azt vártam mindig, hogy amúgy randira mikor fog elhívni engem? Vagy mikor lesz első csók? Mert az, hogy mellémcsapódik mindenhova shoppingolni hazakísèrni stb, az nekem nem is randi, hogy kísérget csak. Ha vki eljön velem postára, az hol randi tényleg?:D

Aztán egyszer végre neki volt ötlete, elvitt autómosóba..ez volt az egyetlen közös progink amit ő talált ki, amire "meghívott".

Azóta alig beszélünk(igazából nem vagyunk amúgy haragban, de értelemszerűen nem jövök vele össze), aztán mikor megint találkoztunk, az is félrement.

Ugyanis nekem randim volt egy társkeressel(2) este 8 kor, amihez nem fűztem sok reményt(mert szinte senki nem az aki a képen volt, és amugy sem fogott meg alacsony is nem is helyes de gondoltam rendes de még buta is, igy sokat nem is vártam a randitol)

És szóval hívott(1.pasi) hogy felém van éppen, erre mondtam neki de jó, legalább összefutunk, csak jöjjön már 8:20 ra ne most azonnal. Gondoltam lerázom a másikat(2) 20 perc alatt de legalább adtam esélyt annak hátha mégse ronda mégse hülye, a remény hal meg utoljára..

De a másik(1) meg megjelent nálam 7 50 re. Amikor mentem le 8 ra a másikhoz(2), aki jött az utcában felém a randira.

Mondtam neki(1-nek), hogy de 8:20 rol volt szó, neki ez meg vicces, hogy johogy nem azt mondom 8 ora 17 perc 30 másodperckor talalkozzunk🤣mi az hogy 8:20?🤣

Így gyorsan csak pár szót váltottam vele, mert mondtam épp jönnek elém, meg kell beszélnem vmit valakivel 8 kor. És elkisért egy darabon, és ahogy feltűnt a másik pasi(2) szemben, akkor mondtam hogy na most már akkor szia majd beszélunk ne kísérj tovabb.

Aztán a másikról(2) kiderült hogy sajnos az életben se tetszik, meg kontrollmániás is, féltékenységi agressziv hisztit nyomott le randi után hogy én hova megyek fél 9.kor, (már attól is tartottam hogy féltékenységből megver egy 20 perces randi után..),de a legjobban az irritált benne hogy randin normálisan kommunikálni se tud, pl nem néz a szemembe meg ilyenek.

Na és mindezek után a másik(1) aznap este rám írt akivel így szivesen találkoztam volna 8:20 kor ahogy mondtam is előre, mert csavarogni amugy jó vele, szóval azt hittem visszajön és go csavargás vagy akármi(szombat éjjel), erre elkezdett olyanokat írni kinyalh.tna e.

(Ismétlem soha egy ölelés csók nem volt. semmit nem kezdeményezett soha, még egy randira se hívott el, el se jön csavarogni se, nem találkozunk 8:20 kor pedig vártam mondtam hogy én tudok, és mindezek után üzenetben megkérdezi kiny.lhat e.)

Letiltottam.

2023. nov. 17. 06:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan velem is volt hogy másképp nézett ki mint a képen de azért a többiek ugyanúgy, én egy eset miatt nem offolnám a Tindert :D

Srác késett 3/4 órát, aztán a telefonját nyomkodta, annyit, hogy le is merült és bement egy boltba (!) feltölteni. Folyamatosan pofázott és engem nem hagyott szóhoz jutni, 4x kezdtem bele egy mondatba mire végig mondtam mert mindig belevágott a szavamba és csak magáról beszélt. Mondta hogy neki 7 számjegyű a bevétele (hát pedig nagyon nem úgy nézett ki). Kp-val fizetett egy forró csokit, 20assal, ezt azért mondom, hogy világos legyen, hogy volt nála kp bőven. De mégis bementünk az OTP-be, hogy ő kivegyen 1000 (igen, EZER) forintot, de csak azért csinálta, hogy elsüsse, hogy most épp csak ezüst kártyája van, volt arany is csak elveszett. Utána elmondta, hogy most lett volna az esküvője, de szakítottak a menyasszonyával egy hónappal előtte, mert már nem állt fel neki. Amúgy meg egy hete jött ki a pszichiátriáról, mert Istennek képzelte magát és ezért bevitték, szed is valami gyógyszert és emiatt remeg a keze meg csak napi 2-3 órákat alszik. Amúgy ez az egész borzalom csak másfél óráig tartott de nekem egy örökkévalóság volt. Az is elég gáz amúgy hogy így randizik valaki hogy van 1.5 órám aztán megyek máshova... Leírtam neki mindent hogy mi volt a bajom vele és miért nem lesz folytatás (ő akart volna második randit és azt mondta hogy legközelebb én mesélek magáról :D), ebből neki annyi esett le hogy engem zavar hogy sok pénze van és mondta hogy majd talál olyan lányt akit nem zavar :D

2023. nov. 17. 07:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon durván gáz randin nem volt.

2 viccesebb / furább eset volt.

1. Exemmel 2. randi... véletlenül belekaptam egy sebhelybe az arcomon, és nem vettem észre, hogy folyik belőle vér az arcomon, ő szólt nekem. Na, akkor gondoltam, hogy na akkor ennek itt vége, mennyire kínos. Ő nem érezte annak, lett belőle egy 6 és fél éves kapcsolat :).

2. Első randi - a randipartnerem kb. 3/4 óráig arról beszélt folyamatosan, hogy mennyire rossz az egészségügyi állapota és mennyire utálja magát meg a világot ezért (hány dioptriás a szemüvege, fáj a háta stb.)... utána meg arról, a munkahelyén ki miért hülye.

2023. nov. 18. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:
71%

Majdnem megerőszakolt az első randi végén... EZ igencsak kínos, mit ne mondjak :(

Nem adtam "jeleket", egyszerűen úgy gondolta, ha eljöttem, akkor ez jár. Idióta, és utána még heteken át zaklatott, miért ignoráltam. Nem is értem, eskü.

2023. nov. 19. 22:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!