Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/1 anonim válasza:
Első talin lefeküdtem egy 17 éves lánnyal. Otthon azt mondta, hogy egy barátnőjéhez megy, viszont végül olyan jó volt az este hogy lekéste az utolsó vonatot. Ezek után kiderült hogy nincs a barátnőjénél és égre földre keresték, ő viszont nem merte felvenni a telefont xd. Olyan smseket kapott fú, szegények. Nem akartam belefolyni de azért mondtam hogy jobb lenne ha beszélne velük. Na mindegy végül reggel hazament és 2 hét szobafogságot kapott xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!