Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen furcsa/vicces története...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen furcsa/vicces történeted van internetes társkereséssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 15:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hááát az, hogy ez furcsa, vagy vicces...

Tini koromban neten összeakadtam egy lánnyal. Sokat chateltünk (Windows Live Messenger!), nekem ő volt az első lány aki nyíltan beszélt sok dologról, rajta keresztül sokat tanultam a lányokról, mint olyan. Neki volt pasija akkoriban, de aztán idővel szakítottak és egyedül maradt.

Hát mondom eljött az idő, találkozzunk.

Találkoztunk.

Hátizé. A képei finoman szólva is... jól voltak beállítva:D Kb 20 kg-val volt több rajta, mint ami a képeken látszódott, ami egy 15 éves lánynál azért eléggé feltűnő:D

Ő nagyon lelkes volt, én fél másodperc alatt realizáltam, hogy "óóóóóóóóóneeeeeeeeeeeeeem", dehát nincs mese, nem küldhetem el azonnal, hisz tényleg vagy 2 éven át ilyen epic internetes barát volt meg minden... sétáltunk egy kicsit, de kb az 50. métertől kezdve ő már nyögdécselt, agonizált, halálán volt:D

Átmentem passzívba és kibackeltem a találka maradék 1-1.5 óráját, de nagyon lassan telt az idő:D

Érdekes módon soha többé nem beszéltünk egy sziát sem, szóval vszeg neki sem jöttem be túlzottan:D

2023. ápr. 4. 16:13
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

1es vagyok

A fenti sztorit sokkal rosszabbnak éltem meg mint azt, amikor...

...amikor egy neten megbeszélt randira a csaj elhozta az anyját is:D Merthogy utána mentek valahova, asszem fogorvoshoz és akkor így elé illesztette be a csaj a randit úgyhogy... hát.. lényegében elkísértem a lánykát és az anyját a fogorvoshoz.

A randi után vele se beszéltem soha többé:D

Értem én, hogy interneten megismert, hosszújahú, bőrkabátos jószág voltam, de azért anyucit elhozni kissé sok:D

2023. ápr. 4. 16:15
 3/12 A kérdező kommentje:
:D le akart csekkolni a mama, hogy aztán egyből berendelje a húslevest a lagzira
2023. ápr. 4. 16:17
 4/12 Hans Pötterman ***** válasza:
28%
Nekem szinte csak szomorú van
2023. ápr. 4. 16:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Azt is meghallgatjuk.
2023. ápr. 4. 16:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3, hát bízom benne, hogy 15 évesen azért még nem:D

Egyébként elismerem, ez később is szembejött velem, külsőre "rosszfiúnak" tartottak, mert zenekaros fekete pólót hordtam, budiláncot (jó, rendes Headbangerből vett nadrágláncot), bőrkabátot télen nyáron (egyébként a világ legszarabb viselete, vagy túl meleg, vagy túl hideg, évente kb 3 nap van amikor pont jó:D), csuklószorítót, hosszú haj... szakállam csak azér tnem volt, mert 14-5 éves voltam:D

Ehhez képest meg tök kedves, figyelmes, előzékéney "jófiú" voltam és vagyok, a légynek sem ártok:D

De anyósom is úgy kezdte, hogy mikor beléptem a házba elkezdett vizslatni, hogy hol vannak a koponyák a pólómon.:D És az a durva, hogy talált rajta egyet. A zenekart ábrázoló képen a zenekar egyik tagjának a póóján:D Hát bmeg.D

2023. ápr. 4. 17:51
 7/12 anonim ***** válasza:
35%

Nekem inkább fura sztorim van.

Laza kapcsolatot kerestem mert nem találtam olyat, akivel járnék is. De meguntam a férfi nélkül lenni.

Gondoltam amig senki értelmes addig szexkapcsolat jóvanaz de akkor helyes sikeres jópasikkal.

Az egyik eljött kocsival kiszállt, sétálgattunk. Es azt várta na majd én felhívom magamhoz. Teljesen el van tévedve:D idegeneket nem fogok hazahurcolni a lakhelyem se adom ki.

Ott szerencsétlenkedett az idióta, se egy étterembe nem hívott nem udvarolt nem vitt el magához sem hogy megmutatja esetleg a törzshelyeit aztán felcsábít magához, hanem sétált velem, szívta az iqost(aminek nem tudom mi értelme van:D), es mondta ha vmi buliban találkoztunk volna már rég összejöttünk volna.(így meg nem megy?:D)elbucsúztunk hogy majd írogatunk majd lesz valahogy.

Na azután cseteltem(videocset, elájult tőlem) egy másikkal (gazdag jópasi), azonnal jött értem kocsival, ledominált, elvitt egy nyilvános helyre beszelgetni, kiderült hogy ugyanazt tanuljuk, meg egy rakat közös dolgunk, udvarolt elvitt magához és nem engedett haza csak kerdezett kerdezett csodálkozott rajtam el volt ragadtatva, es szépen lassan összejöttünk, jártunk kb egy évig.

Aztán közben ez a másik srác még mindig ott tartott mikor hogy hol találkozzunk :D

Na szakítás után elmentem vele bulizni, aztán megint végigszerencsétlenkedett mindent :D, erre megint felhivtam egy másik pasit, aki azonnal jött értem kocsival..és ismétlődik az egész sztori :D

Az a másik sokkal jobban lett belém szerelmes, azota is együtt vagyunk, de ha szakítás lenne és felhívnám az elsőt, hát szinte már tudom a folytatást :D

2023. ápr. 4. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:
31%

Folyt De ez mind 1 napon belül majdnem

Találkoztam a szerencsetlennel laza szexkapcs alapon. Nem jutottunk sehova de már aznap a másik ágyában voltam.

Szakítás után meg megint találkoztam a szerencsétlennel, megint nem jött össze semmi, másnap már a barátom ágyában voltam.

Ő meg azóta is ott tart mit hogyan lehetne kivitelezni:D

2023. ápr. 4. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:
71%

7, 8

Miattad és helyetted is szégyenlem most, hogy nő vagyok...

2023. ápr. 4. 18:33
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

Szerencsére nem olyanokkal találkoztam akik azért mert szeretnék szexet (ha már oasim nincs)lenéznének.

Teljes felnőtt nőként kezeltek és nem lábtörlőként.

Merthát ugy is lettek kiválasztva is hogy értelmes intelligens kell, nem hülyék.

A kaocsolatkeresést már feladtam belesz.rtam a világba.

2023. ápr. 4. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!