Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen furcsa/vicces történeted van internetes társkereséssel kapcsolatban?
Volt egy tinderes randim, régen voltam már nővel ezért kisírtam hadd aludjak nála.. sexeltünk, de abszolút nem jött be.. azóta nem fekszek le olyannal aki amúgy nem tetszik..
Na de utána pár nappal bejelöl fb-n a csaj anyja :D nem jelöltem vissza haha
Sok lenne. De a legjobbakat leírom.
Egyszer annál a pasinál, akivel találkoztam, két mobiltelefon volt és az egész randi alatt folyamatosan hol az egyiket vette fel, hol a másikat és hosszan beszélt (munkaügyben). Mi gyakorlatilag egyáltalán nem beszéltünk. Majd a randi végén akkora erővel rántott magához, hogy szabályosan fájtak a melleim utána.
Aztán volt olyan, akivel télen találkoztam, majd megfagytam, mire eljutottam az étterembe, ő autóval jött, egyébként közelről. Leültünk és elmerengve közölte, hogy milyen kár, hogy nem maradt otthon tévét nézni.
Volt, aki az egész randi alatt a pincérnőt nézte.
Egyszer volt, hogy második randi volt már a sráccal, egy kis cukrászdában beszélgettünk és mellettünk egy nagyon jóképű férfi ült egyedül (nagyon közel hozzánk, mert úgy voltak az asztalok) és szemmel láthatóan folyamatosan hallgatta, hogy miket beszélünk.
Volt egy olyan hapsi is, aki folyamatosan nyomult és azt mondogatta, hogy egy igazi vadmacska vagyok és nagyon szexi, blabla, amiben csak az volt a fura, hogy kábé megesküdtem volna, hogy homoszexuális volt.
De még rengeteg sztorim lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!