Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek történt már ilyen?
Visszautasítottam egy férfit, aki úgy állítja be mintha ő utasított volna vissza engem.
Érdemes ezzel foglalkozni, vagy azzal, ha elkezdi ezt mondogatni a barátainak vagy akárkinek?
Nekem szakitasom volt ilyen.
Én őszintén elmondtam nekem ez már nem megy szeretném ha külöm költöznénk, nem tudom folytatni.(elmult bennem a szerelem)
Es szépen megbeszélve szomoruan notmalisan szakitottunk, maradtunk néha néha beszeloviszonyban is.
Erre..
Egyszer a képembe vágta évekkel kesobb hogy ö dobott ki, gondolkodjak magamon ugyan miert, meg mennyire aljas voltam átvertem.
Meg ilyeneket dobalt hozzám. Neki igy maradt meg.
El vagyok képedve hpgy a gázlángilás ez es mennnyire képesek halucinálni az emberek, megváltoztatni még a saját emlékeiket is..
Szinte ijesztő.
Először azt hittem lehet bedrogozott nincs magánàl..
De nem. Ez tényleg elhiszi amit mond.
Lehet a szakitásokat vagy ilyeneket fel kéne venni legkozelebb ilyenek miatt..
A tipikus óvodás agyszintű idióta, aki képtelen érett módon fogadni egy elutasítást (húúúú de hány ilyen van sajnos).
Sz.rál rá nagy ívben! Legyen az ő baja, nem a te problémád ha gyerekes hanem az anyjáé. Nem mindegy neked mit állít? Aki megkérdezi tőled annak elmondod, az ellenkezője igaz és kész. A fószer saját magát fogja leégetni.
És akkor mi van?
Melyik a jobb vagy a rosszabb?
Ha zárva van a bolt vagy ha nincs nálad pénz?
Tök mindegy, mert nem tudsz vásárolni.
Szerintem csak röhögd ki.
Érzelmileg éretlen, nem tudja elfogadni a visszautasítást, így fordítva állítja be a helyzetet. Savanyú a szőlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!