Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam fel neki a témát?
Miért vagy még ebben a kapcsolatban? Szüleidhez nem tudsz visszamenni? Én pelenkás gyerekkel költöztem vissza, nem volt az igazi, de még mindig ezerszer jobb mint egy mérgező légkör.
Illetve ha most is sokszor ugy beszél veled a nemistudom hogy mondjam, párod, akkor mit fog szolni ha megtudja van más? Lehet a verbális bántalmazás átmegy fizikaiba.
Az újat vagy zárd le, vagy mondd el neki őszintén mi van, aztán eldönti akarja e így is folytatni.
Nincsenek szüleim :(
Köszönöm a normális kommented.
Igen, így teszek. Mindenképp.
"De az itteni sérelmeimet mégis hol adnám ki?"
Te jó isten💀
Gyakori kérdéses sérelme van egy 30+os férfinak.
Szó sem volt a kérdés alatt arról, amin te hisztizel, de mégis valahogy idehoztad, hogy veled foglalkozzanak és sajnáljanak.
Virágszál, mindenki lenéz és szán téged, mert egy selejt vagy.
Felnőtt férfiként nyüszítesz az interneten, mint egy 8 éves kisgyerek.
Szerintem mindenki nevében mondom, hogy kussolj már el.
25
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Itt épp előadják, hogy mi az átlag, meg a normál, meg az alap. És az nagyon nem az, hogy nem tud egy albérletet kifizetni egyedül valaki. Hogy a fenébe ne tartozna már ez ide? Ha férfiakat lehet azzal szekálni, hogy keveset keresnek, akkor nőket miért nem?
Ez nem terelés, te megszállott elmebeteg.
Te engem egyébként se merjél számon kérni.
Életedben nem szólt hozzád még nő, ne itt merj csak emberkedni.
A nők felé teljesen más elvárások vannak, több száz dolog van, amit a férfiaktól meg nem várnak el, a nőktől pedig igen.
Több millió férfinak nincs saját háza, mégis van párkapcsolata, olyan eset is van rengeteg, hogy a nőnek van háza, és a férfi költözik hozzá, vagy albérletben élnek együtt, és felesben fizetik, ez a leggyakoribb.
Nem azért nem kellesz a kutyának sem mert nincs házad, hanem mert ocsmány vagy kívül-belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!