Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor hozzam elő újra a randi témát?
Figyelt kérdés
Megismertem valakit, tök jól "elbeszélgetünk", randira hívtam, igent mondott. Az a hétvége egyikünknek sem volt jó, megcéloztuk a következőt mert nem egy városban élünk és a munkánk miatt a hétköznap inkább egy zombi délután lenne. Mikor újra elhívtam, lényegében az volt a válasz, hogy nem biztos, hogy készen áll. Erre persze azt mondtam, hogy nem kell sietni, de belül meghaltam... Normál esetben ilyenkor lépnék tovább, de azóta is rengeteg üzenetet küld, olyan szinten beavat az életébe, mint senki más. Tényleg jól elvagyunk. Mikor hozzam elő újra ezt a kérdést?2020. máj. 20. 07:30
1/3 anonim válasza:
"de belül meghaltam"
Felejtsd el az ömlengést.
Természetesen hozd elő a kérdést.
Például mondd azt, hogy X napon éppen a közelben lesz
dolgod. Lenne-e kedve egy kávét meginni valahol.
Lazíts, mert ha már a kezdetén görcsösen ráhajtasz,
elriasztod.
2/3 anonim válasza:
Ha túlságosan beavat akkor ez barátkozás lesz.
3/3 anonim válasza:
Ha ilyen kitérő választ ad, hogy nem biztos, hogy készen áll, akkor ő talán nem párkapcsolatban gondolkodik, és mondjuk csak lelki szemetesnek vagy jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!