Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátom 14 évesen? Hogyan hozzam fel a témát a szüleimnél?
14 éves leszek szombaton, hetedikes vagyok, van egy fiú ,aki fél évvel idősebb, nyolcadikos. Tavaly majdnem összejöttünk, csak aztán visszautasítottam, mert még fiatal voltam nagyon, és a szüleimnek nem mertem volna mondani, hazudni még nem akartam, de a srácba beleszerettem.
Aztán nem tudtunk barátok maradni, ő folyamatosan próbálkozott, aminek veszekedés lett a vége. Lassan egy éve volt ez, április óta nem is beszéltünk egyáltalán tegnapig, amikor is üzenetben sok sikert kívántam neki a pròbavizsgákon. Vissza is írt, és a viselkedésén látszik, hogy 1000%,hogy lenne nála esélyem.
Újra fellobbant bennem az a valami, és most nem akarom elszalasztani, megint szenvednék.
Amúgy rendes, intelligens srác.
Sajnos én mivel ingázom, a hétvégi találkozás necces lenne, meg a szüleimnek is tudniuk kell róla, kivel van a lányuk. Akarom, hogy tudjanak róla, nem annyira konzervatívak, de apám tipikusan az a személy, aki a lányát minden csalódástól meg akarja óvni. Pedig már volt elég :/
Viszont mostanában sűrűn felhozzák a témát, hogy a barátnőimnek már van-e valakijük még ilyenek.
Anyámnak volt ennyi idősen "kapcsolata", ő , ahogy észrevettem, nem idegenkedne annyira.
Megbíznak bennem. És jól is tanulok egyébként.
Persze nem lenne szex, azzal 17 éves koromig várnék, és biztos vagyok benne, hogy nem menne rá a kapcsolat. Ha addig még együtt lennénk.
De én úgy érzem, jól kijönnénk, udvarias, intelligens, romantikus.
Én szívesen kezdeményeznék amúgy, de addig, míg nem tudom a szüleim véleményét , nem merek.
Várják, hátha felhozzák a témát, és kérdezzem meg, mi lenne, ha nekem is lenne? Vagy hogyan?
Segítsetek kérlek, nem akarom megint elszúrni, varni se akarok, hiszen elmegy a suliból, most lenne könnyebb elkezdeni. Aztán a sors elintézi.
14/l, 14/f ő
*hazudni meg nem akartam
*Várjak
Bocsi, autocorrect :D
Köszi a biztatást! :)
Jöhetnek még válaszok,akár tapasztalatok is :D
3 év, az nem semmi :D
Örülök, hogy sok a sikersztori, mégha már külön is vagytok :)
Sajnos az én szüleim egyáltalán nem ismerik a fiút, én sem ismertem nagyon, mikor megtudtam, hogy érez valamit irántam, azelőtt kb egy mondatot beszéltünk egymással.
Hát, igen, eléggé hiányzik, de ez van:-)
A leírásod alapján nekem értelmes lánynak tűnsz, szóval valószínűleg meg tudod ítélni, kivel érdemes összejönnöd. Ha a szüleid bíznak benned, a döntésedben is bízni fognak.
köszi a válaszokat!
Irnék néhány konkrét példát, amit a szüleim néha mondtak, talán egy még jobban változtat a helyzeten: pl régen, hogy 14 éves koromra biztos lesz barátom, meg tavaly apum hülyéskedett nőnapkor, hogy a virágokat puszival, vagy csókkal köszöntem-e meg, erre meg anyum, hogy s akkor mivan, ha csókkal? :D
Meg hogy nekik már ennyi idősen volt, aki tetszett, meg hogy sétálgattak kézenfogva meg ilyenek, tehát "jártak".
Máskor meg néha lekezelően beszélnek néhány tinir****c osztálytársamról, hogy na ők már pasiznak-e?
Vagy apám mondogatta, hogy majd, ha barátom lesz, fog ellenőrizgetni xD bár nem hiszem, hogy komoly, anyum ilyenkor mindig rászól :D
Ja, és a pozitív részhez tartozik, hogy anya régen sokszor mondogatta, hogy alig várja, beszámoljak a fiúügyeimről. És nagyon értékelné az őszinteségem, mondta már.
Szerintetek komolyan is gondolják, vagy ha kész tény elé állítanám őket, hogy mondjuk egy fiú elhívott korizni, "megijednének"?
Nagyon szimpatikus, és okos lány vagy.
Bízz a szüleidben, és légy/maradj velük őszinte! Biztosan meg fogják érteni az érzéseidet. A fiúval való kapcsolatból meg vagy lesz valami vagy nem. Ha jól értem, akkor igazából nem ismeritek egymást, csak a kölcsönös"tetszés" van meg. Persze az sem semmi. :)
De először ismerjétek meg egymást jobban, beszélgessetek sokat! Utána majd kiderül, hogy az a bizonyos szikra megmarad-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!