Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam fel neki a témát?
Figyelt kérdés
Röviden: egy rossz párkapcsolatban élek, ahol gyakori a verbális bántalmazás, már csak kb lakótársként funkcionálunk, ezt párom is így gondolja. Nincs szerelem, szeretet, sőt szex sem. Kb a lakhatás miatt vagyunk együtt, illetve megszokásból. Pár napja rám írt egy férfi instán, és eddig csak hétköznapi dolgokról beszéltünk, így nem tulajdonítottam neki semmit, és nem is mondtam, hogy kapcsolatban vagyok. Azonban szeretne velem találkozni, gyakran ír, úgy érzem szimpatikus vagyok neki. Bevallom, nekem is ő. Még nem mondtam igent a találkozóra, de szeretnék. Azonban ez úgy lenne tiszta, ha előtte mondanám meg, hogy bár sz*r az egész, de kapcsolatban vagyok. Viszont félek, hogy mit fog reagálni..Hogy hozzam ezt fel neki? Ui.: természetesen, ha rászánom magam a talira, akkor a barátomnak is elfogom mondani.nov. 4. 11:08
11/30 anonim válasza:
Nem értjük félre. Nincs pénzed ahhoz, hogy egyedül élj vagyis hasznot húzol a párodból és még nem lesz biztos helyed addig százszor meg fogod csalni. Nem fogod neki elmondani, hogy mással vagy. Ha lenne hozzá merszed már megmondtad volna, hogy más érdekel.
12/30 anonim válasza:
Ha párkapcsolati státuszban vagytok, akkor az nem csak "ketten fizetjük az albérlet". Különben nem a pasidnak hívnád. A másik meg mint írtam ennyi erővel idegenekkel is lehetsz, mint szobabérlő és akkor legalább tényleg tiszta vagy. De ez így nem egy tiszta helyzet.
13/30 A kérdező kommentje:
10-es, köszi. Végre valaki..
nov. 4. 11:47
14/30 anonim válasza:
10. Az itteni átlag nők, önerőből vesznek házat pesten, egy albérletet fizetni képtelen nő hol átlagos már? Férfiként a világ szégyene vagy ilyenkor, nem átlagos, akkor nehogy már egy nőre ez ne vonatkozzon.
15/30 A kérdező kommentje:
Egyikőnk sem szeretne idegenekkel élni. Illetve, én fogok kapni kis időn belül csekély mennyiségű örökséget, abból talán tudnék venni valahol egy kis házat, és tovább állni.
nov. 4. 11:49
16/30 A kérdező kommentje:
Nyilván előbb elakartam költözni, és aztán ismerkedni másokkal, ez nem volt betervezve, hogy rám ír egy ilyen férfi :D
nov. 4. 11:51
17/30 A kérdező kommentje:
És megcsalni sosem fogom, akkor sem, ha egy bántalmazó f*sz, akivel éveket vesztegettem.
nov. 4. 11:52
18/30 anonim válasza:
14: Nem a Gyakoriból áll az élet, itt sokan hazudnak is provokálás céljából. Se férfi, se nő nem szégyen, ha nem tud önerőből házat venni, nehézséget okoz az albérlet fizetése egyedül, sajnos nálunk túl elszálltak az árak a fizukhoz képest. De mondom, beteges már, ami folyik ezen az oldalon, jóformán egy kérdés sincs, amiben ne fröcsögne vki a nőkre, hogy milyen anyagiasak, szemetek.
19/30 anonim válasza:
#10 Akkor nem hívnám a barátomnak és megbeszéltük volna, hogy ez már nem egy párkapcsolat. Ha valaki talál valakit, akkor menjen mindenki amerre lát.De itt ez nincs lebeszélve ilyen tisztán.Ahol én beléptem egy ilyen együttélésbe ott már ez így le volt tisztázva. Nem az akkor szólt a másik amikor már volt valaki a képbe
20/30 anonim válasza:
18. Ha esetleg anno, odaitad volna ezt
“ Se férfi, se nő nem szégyen, ha nem tud önerőből házat venni, nehézséget okoz az albérlet fizetése egyedül”
Akkor is, mikor engem szidtak a halálba, mert nem telet egyedül albérletre, akkor még érteném is, hogy miért érzed igazságtalannak.
De nem, helyette ment a pampogás, hogy semmit nem érek, ne is akarjak kapcsolatot, kevés vagyok. Nehogy már utána meg, én legyek a szemét, amiért ezt visszamondom másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!