Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-F / sziasztok! Van egy lány, akivel két éve osztálytársak voltunk, a viszonyunk jó volt (egy busszal jártunk kb.40 percig). így két év után elkezdtünk beszélgetni. Még mindig jófejnek tartom, és szeretnék vele találkozni. Hogy hozzam elő a témát?
#1: szerintem elég kreatív vagyok, de mivel ilyen téren nincs sok tapasztalatom, nem tudom, mire milyen reakciója lesz. ha nem sejtenéd, szólok: azért írtam le mindezt, hátha akad olyan ember aki tud írni valami jó rávezető témát ami neki bevált/jónak gondolja
#2: értem a válaszod lényegét, nem is a teával van a bajom, hanem hogy még sosem hívtam el bárhova is. suliba járunk hét közben, és gyakorlatilag csak az a közös, hogy az ő busza elmegy az én buszom megállójánál, mivel azóta én más suliba járok(!!). én inkább beszélgetni hívnám el, és erre szeretnék valahogy kilyukadni, ha érted.
hát most hirtelen az jutott eszembe hogy egyszer elmész azzal a busszal amivel ő megy, és kérdezd meg hova megy (reménykedjünk benne hogy vissza kérdez:D), és akkor te rávágod hogy te se tudod mert csak azért jöttél ezzel hogy megint beszélgethessetek/láthassad :D
egyféle zenéket szerettek? említsd meg neki hogy te mész, hátha elmegy veled:D
vagy derítsd ki milyen bulikba megy majd és jelenj meg te is ott:) ott majd összemelegedhettek 1-2 whiskycola után:D
hétközben edzés és a barátnőivel vásárol meg ilyenek max
átlagos lány :)
Szerintem nagyon egyszerűen kérdezd meg, siet-e vagy ráér még egy kávéra mielőtt felszáll a buszra.
Most ebben mi van? Semmi..
Vidd el sütizni, vagy kávézni ott a közelben, spontán, egy fél órára...
A többi úgy is jön:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!