Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hozzam fel neki a témát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam fel neki a témát?

Figyelt kérdés
Röviden: egy rossz párkapcsolatban élek, ahol gyakori a verbális bántalmazás, már csak kb lakótársként funkcionálunk, ezt párom is így gondolja. Nincs szerelem, szeretet, sőt szex sem. Kb a lakhatás miatt vagyunk együtt, illetve megszokásból. Pár napja rám írt egy férfi instán, és eddig csak hétköznapi dolgokról beszéltünk, így nem tulajdonítottam neki semmit, és nem is mondtam, hogy kapcsolatban vagyok. Azonban szeretne velem találkozni, gyakran ír, úgy érzem szimpatikus vagyok neki. Bevallom, nekem is ő. Még nem mondtam igent a találkozóra, de szeretnék. Azonban ez úgy lenne tiszta, ha előtte mondanám meg, hogy bár sz*r az egész, de kapcsolatban vagyok. Viszont félek, hogy mit fog reagálni..Hogy hozzam ezt fel neki? Ui.: természetesen, ha rászánom magam a talira, akkor a barátomnak is elfogom mondani.

nov. 4. 11:08
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
88%
Talán dobd ki a jelenlegi pasidat és utána randizz a másikkal. Ez lenne a legegyszerűbb.
nov. 4. 11:13
 2/30 anonim ***** válasza:
13%
Jajj hát nincs 3 diplomád, meg saját lakás, auto, évi több nyaralásra pénzed egyedül? Tudod ha férfi ér ennyit, azt itt nagyon az aljának tekintik, hisz amiket felsoroltam, alap dolgok.
nov. 4. 11:17
 3/30 anonim ***** válasza:
65%
Legalább annyi legyen benned, hogy tudatod mindkettő férfit, hogy léteznek és majd mindkettő dönt veled kapcsolatban.
nov. 4. 11:22
 4/30 anonim ***** válasza:
58%

Ha nem jó a kapcsolat, szakíts! Nekem nem szimpi az a felfogás, ha valaki csak akkor lép ki, ha már van konkrétan valaki más is a képben.

2-es: Nem kapcsolódik a kérdéshez a válaszod, így is épp elég nőket savazó komment van provokatív kérdéseknél, felesleges még ide is betrollkodni.

nov. 4. 11:26
 5/30 anonim ***** válasza:
31%
De #4 nem fog szakítani a kérdező lakhatás miatt. Inkább megcsalja a párját és ha talán a másik férfi járni akar vele és magához költözteti csak akkor lép le. Hát nem látod, hogy milyen érdekszuka a kérdező?
nov. 4. 11:30
 6/30 anonim ***** válasza:
53%
4. Pedig de nagyon is kapcsolódik, ha férfi ilyen csóró, ne is akarjon nőt, nincs meg a rajtengedélye. Akkor egy nő mégis mit akar ilyen szinten?
nov. 4. 11:30
 7/30 anonim ***** válasza:
35%
Ha én ezt megtudnám pasiként, hogy csak ezért vagy most együtt a pasiddal már bocsi, de nem kellenél. Mindent meg lehet oldani valahogy. Ez olyan mitha én is csak azért lennék jó, hogy lakhass valahol, csak most mást helyen, mással. Próbálj meg inkább elköltözni egy szobát bérelni. Még az is jobb ennél.
nov. 4. 11:38
 8/30 A kérdező kommentje:
Félreértitek, együtt fizetjük az albérletet. Egyedül egyikőnk sem tudná.
nov. 4. 11:43
 9/30 A kérdező kommentje:
Köszi a kevés értelmes választ.
nov. 4. 11:43
 10/30 anonim ***** válasza:
69%

5: „Kb a lakhatás miatt vagyunk együtt, illetve megszokásból.”

A lakhatás az egyik része, de bocs, ez a mondat kölcsönösséget feltételez, vagyis mindkettejüknek jóval nehezebb helyzete lenne egyedül, de az nem derül ki, hogy önerőből megoldhatatlan-e. Ne magyarázzatok bele olyat, ami nincs leírva, pláne ne bunkó stílusban! Én kulturáltan is le tudtam írni, hogy nem javaslom, hogy mindkét félt áthimbálja vagy halogassa tovább a dolgot, nem fair.

nov. 4. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!