Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett párkapcsolatod Tinderről?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert én még olyat nem hallottam hogy valaki Tinderen komoly párkapcsolatot talált volna.nov. 3. 03:27
12/24 anonim válasza:
Jó sok elb@szott tinderrandi után végül megismertem a férjem <3 úgyhogy ja, ritka, de vannak tinderes sikersztorik is
15/24 anonim válasza:
2015-ben voltam először a Tinderen és még mindig nem jött össze párkapcsolat.
16/24 anonim válasza:
Amúgy abban mi a “nem hasznos”, hogy valaki egy személyes kérdésre válaszol?
Volt párkapcsolatom Tinderről? Igen, még mindig együtt vagyunk.
Gyakoris agyhalott —> nem hasznos…
17/24 anonim válasza:
Ugyanúgy lepontozták a "rinyálókat" is, mert az sem hasznos szerintük, ha valaki nemmel válaszol a kérdésre, és közli azt is, hogy neki miért nem sikerült. Tette ezt többek között egy 81%-os "jó" képességű is - ennyit az itteni magas százalékkal/sok pipával rendelkezőkről...
18/24 anonim válasza:
17
Persze, jogos. Dettó ugyanez a véleményem.
19/24 anonim válasza:
Nem ertek egyet azzal, hogy ferfikent tokeletes kulso kellene tarskerre, ugyhogy szerintem nem hasznos a valasz.
Itt tovabbra is mindenki annak megfeleloen pontoz, hogy melyik valasz szimptikus neki/ert vele egyet, nem pedig ugy, hogy tenylegesen melyik hasznos.
20/24 anonim válasza:
Mondjuk én nőként írtam (8.), az is le lett pontozva.
5. sem tökéleteset írt egyébként, csak nem elég jót.
De igaz, ami igaz, itt szimpátia alapon megy a pontozgatás (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!