Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjam meg Facebookon azt a lányt Tinderről akiről csak pár dolgot tudok? Bővebben lent! 23/F
Ha nem Budapesten laktok, akkor iszonyú könnyű megtalálni valakit Tinderről Facebookon. Én Szegeden is kb a lányok 3/4-ét megtalálom keresztnév és a Tinderen lévő képek alapján, ha akarom.
Mivel a lakóhely szinte mindenkinek meg van adva facebookon, ezért beírod a facebook keresőbe, hogy "Szilvi Arnót" és ennyi. Aztán végiggörgetsz a találatok között és voálá. Persze ez nem mindig működik, de mondom Pesten kívül az esetek 3/4-ében igen.
#3 tényleg? Nem mondod komolyan! Azta! Ezzel mennyire újat mondtál. Ja! Mégse! Ennyire ne nézzél már jó? Köszi! Mondtam, hogy kerestem DE NEM TALÁLTAM -.- De ha ilyen ügyesnek tartod magad akkor tessék keresd meg kíváncsi vagyok megtalálod-e!
#4 nem emlékszem a korára pontosan mert mint mondtam BESZART A TINDER ÉS NEM TÖLT BE SEMMIT SEM KÉPEKET ÉS SEMMI ADATOT A KORÁT SE!!! -.-
Telepítsd újra az appot vagy várj vele pár napot, technikai hiba elő szokott fordulni időnként tinderem is. Facebookon levadászni úgy hogy pár napot beszéltetek és nem adta meg a nevét, hát azért para lehet...
"De ha ilyen ügyesnek tartod magad akkor tessék keresd meg kíváncsi vagyok megtalálod-e!" - Szerinted annyi alapján hogy telt szemüveges felismeri FBn? 😅🤣
#8 tegnap már megvolt az újra telepítés újra bejelentkezés stb minden. Sajnos ugyanolyan. Gondolom 1 frissítés rontotta el. És amúgy nem is került szóba a Facebook meg a teljes név megadása. Azért akarom fbn megtalálni, mert lehet, hogy Tinderen soha többet nem tudunk beszélni.
#6 Állat vagy te.. Én ember vagyok.
#7 képzeld: NEM!!! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!