Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjam meg Facebookon azt a lányt Tinderről akiről csak pár dolgot tudok? Bővebben lent! 23/F
Figyelt kérdés
Tinderen matchelek és 3 napig beszélgettem 1 lánnyal. Sajnos tegnap már nem tudtunk beszélni mert besz*rt a Tinder és nem tölti be a képeket másról, a lánytól sem jön üzenet 2 napja. Amiket tudok róla: Keresztneve Szilvi(a) Arnóton lakik alacsony telt szemüveges és 19-22 éves. Már kerestem Facebookon de eddig sajnos nem bukkantam rá.2021. márc. 13. 09:41
71/94 anonim válasza:
Kérdező, annyira nem lehet fontos, ha "kerested már eleget".
Mert aki fontos, azt nem lehet elégszer keresni. Azt addig keresed, amíg meg nem találod.
72/94 A kérdező kommentje:
#okcső
2021. márc. 16. 17:00
73/94 anonim válasza:
jajj, most már tényleg hagyjuk békén, van szegénynek elég baja:D
74/94 A kérdező kommentje:
Te hagyj is békén hogyha segíteni nem tudsz
2021. márc. 16. 18:27
75/94 anonim válasza:
én leírtam, hogy menj el a csaj falujába ennél többet mit szeretnél?:D
76/94 A kérdező kommentje:
Nem megyek...
2021. márc. 16. 20:52
77/94 anonim válasza:
Kérdező, akkor mit vársz tőlünk?
Nem használod ki az internet adta lehetőségeket, sem a személyes felkeresést, akkor mi mit tudjunk tenni érted? Varázsoljunk oda? Jó, megpróbálom...
Szemeket becsukni...
*Csiribiii-csiribuuu-báá*
Ott vagy már? Jelezz!!! :D
78/94 anonim válasza:
Amúgy komolyan nem értem mit várt. Hozzáférésünk van a rendőrségi adatázishoz, vagy, hogy valamelyikünk ismeri személyesen azt a 2300 fős borsodi faluban lakó lányt?:D
79/94 anonim válasza:
Mit vársz, ha te semmit nem teszel és a mi tippjeinket nem fogadod el?
80/94 A kérdező kommentje:
Milyen én semmit sem teszek? Leírtam, hogy MÁR MINDENHOGY KERESTEM FBN!!!
2021. márc. 17. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!