Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett párkapcsolatod Tinderről?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert én még olyat nem hallottam hogy valaki Tinderen komoly párkapcsolatot talált volna.nov. 3. 03:27
2/24 anonim válasza:
Ketto is. Az egyik 1 evig tartott, a masik lassan 4 eve tart, 3 es fel eve egyutt is elunk.
3/24 anonim válasza:
Volt igen
Aztán a férjemmel Badoon ismerkedtünk meg.
5/24 anonim válasza:
nem, semmilyen nem lett.
2 év alatt egy randi sem, kiderült, hogy ahhoz nem nézek ki elég jól h ott lehessen bármi is, kedves ismerőseim is őszintén megmondták
7/24 anonim válasza:
Lett, majdnem másfél éve vagyunk együtt.
8/24 anonim válasza:
"kiderült, hogy ahhoz nem nézek ki elég jól h ott lehessen bármi is"
Nekem ez regisztráció után kicsivel azonnal nyilvánvalóvá vált, úgyhogy gyorsan töröltem is magam, ne égjek...
Ez meg az összes többi csak újabb lehetőség a szép embereknek. Az ő játszóterük, mint kb. az egész élet.
9/24 anonim válasza:
Ez hülyeség, én se vagyok tül jóképű, de mellette kigyúrtam magam, így simán felszedek szinte bárkit. Nem rinyálni kell hanem változtatni.
10/24 anonim válasza:
Nem, mivel férfiként nem nézek ki tökéletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!