Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez milyen típusú férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen típusú férfi?

Figyelt kérdés

Találkoztam párszor egy ferfivel, akinek szóltam, hogy inkább haverkedni szeretnék. Mondta ebbe nincs benne, de tovább folytattuk a beszélgetést. Mondta hogy ő sem akar komolyat, de szexet igen.

Lefeküdtem vele, nagyon inszisztált. Ez kb 2 szer történt meg, de nem akartam repetát.

Nagyon nekiallt szenvedni, szerintem a hiúsága. Magába forduló ember, nem közli az igényeit, arra vár, hogy te gyere rá és fedezd fel, hogy ő milyen csodálatos.

Úgy láttam, hogy szerelmes lett vagy nem tudom, belém, járkált autóval a teraszom elé, csak egy puszira, meg szenvedett. De sose fogalmazta meg, hogy szeret, vagy bármit.

Csendben szenvedett.

Gondoltam csak elmondja, mi a baja, de nem. Ez nem tortent meg. Továbbálltunk őt elszólította a munka más tájakra. Nem hiányzott. De tartottuk a kapcsolatot, ritkán írtunk egymásnak.

Most megint kezdett utalast tenni, hogy kéne találkozzunk, persze nem vetné meg ha szex is lenne.

Mondtam hogy én nem fekszem le, erzesek nélkül, csak hogy történjen valami.

Erre mondta hogy milyen szépen megfogalmaztam, hogy nincsenek érzéseim irányában.

Tehát elvárta volna, hogy nekem legyenek!

Ő meg hallgat es kivárja hogy én érezzek iránta ő meg majd sértődötten vár addig, hogy megis mikor fogom szeretni …..

Van egy forgatókönyv a fejében, ami szerint kéne törtenjenek a dolgok….

Amikor beszélgetünk legtöbbször hallgat, szűkszavú, azt mondta minek beszéljünk telefonon, ha átmehetek hozzá? Időpocsékolás. Szerinte a chat es telefon. Unja is. Látom rajta. Amit mondok nagyjából unja.

Azt szeretné hogy menjek át (közben hazajött) ne “pazaroljuk” dumára az időt ….

nov. 2. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez dugni akar csak. Azért esett neki szarul, hogy te nem akarsz vele.
nov. 2. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mi a nem világos ebben?

Túl nagy történetet írtok míg eljuttok addig a fejezetig, hogy "szex de másra nem kellesz"

nov. 2. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, miért akarsz a pszichológusa lenni? Simán csak dugni akar a pasi, te meg amúgy sem vonzódsz hozzá akkor miért filózol annyit rajta???
nov. 2. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, ezt a típust inkább kerüld. Szerintem első sorban szexre hajt és bántja az egóját, hogy nem vetetted rögtön magad a karjaiba és olvadtál el tőle. Lehet odamegy kocsival egy puszira meg minden, de egy ténylegesen szerelmes férfi nem ilyen szokott lenni.
nov. 3. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!