Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Nektek bejön az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek bejön az ilyen típusú férfi?

Figyelt kérdés

[link]

Kort írjatok... Pro-kontra jöhet!

30F

2017. jún. 21. 07:39
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
92%

Az arc helyes, de ezzel a stílussal az egész összkép számomra nem szimpatikus. A túl tetoválás számomra nem tetsző.

Az a fültágító meg véleményem szerint hányingerkeltő.

26N

2017. jún. 21. 07:42
 2/30 A kérdező kommentje:

Nem tudom számít e valamit, ha van egy kisebb beszédhibám de emelett jó munkám van. (grafikus vagyok egy cégnél).

A beszédhiba hátrány egy ilyen külsővel? (ha ideges vagyok vagy zavarban, akkor dadogok :( )

2017. jún. 21. 07:47
 3/30 anonim ***** válasza:
Nem.Hiába van feldíszítve, felékszerezve, kifestőkönyvre emlékeztető módon tetoválva, nekem igénytelenül néz ki.Azt a szakállat meg a télapó is megirigyelhetné.
2017. jún. 21. 07:48
 4/30 anonim ***** válasza:

Jaj, most miért akarsz a melóddal menőzni? Sokak számára az utolsó helyeken számít a fontossági sorrendben, hogy a másik mit dolgozik.

Nézd meg A király beszéde című filmet, és javíts a dadogásodon, feltéve, ha akarsz azon javítani.

2017. jún. 21. 07:49
 5/30 anonim ***** válasza:

neked sose lesz ilyen külsőd XD

ahelyett h itt vered a nyálad h mennyit keresel, meg koncentrálsz a külsődre, fel kéne állni a délutáni kockulásokból, és lemenni a k/*/rva terembe, edzeni!

az az első!

2017. jún. 21. 07:49
 6/30 A kérdező kommentje:

A külsőm valóban ilyen, bizonygatni nem fogom (nyilvána tetoválások mások). Engem főleg az érdekelt volna, hogy ilyen külsővel, beszédhibával mennyi esélyem van a mai világban hasonló korú nőknél.

Barátnőim votak már (komolyabbak is), baráti társaságom van, de nem vagyok egy állandóan mászkálós típus pont a beszéd miatt.

Jelenleg nincs párom, hosszabb ideje (2 éve). Rövidebb kapcsolatok voltak, de ott kiütközött más probléma. Főleg a beszédre hivatkozott mindenki, hogy zavarja.

A kérdést ezért írtam ki, hogy legyen egy kb képem arról, hogy ki mit gondol erről a külsőről evvel a problémával.

2017. jún. 21. 07:55
 7/30 anonim ***** válasza:

A szakállat nem szeretem. A fültágítót sem.

A tetoválással semmi bajom mindaddig, amíg eltakarható szükség esetén, pl. munkahely. Normális munkát nem fog így kapni.

Nagyon bájgúnár kinézete van.

2017. jún. 21. 07:57
 8/30 anonim ***** válasza:
Nekem nem...
2017. jún. 21. 08:00
 9/30 A kérdező kommentje:

Valóban... amikor komolyabb kapcsolataim voltak, akkor pl nem volt még ennyi tetoválásom (most mindkét kar teljesen, mindkét láb teljesen+ még pár helyen ,amit ruha takar.) és fültágítóm sem.. Szakállam sem volt. Max néha egy kis borosta.

A munkám jó, grafikus vagyok, ott nem szólnak, pedig látják, hogy vannak tetoválásaim. Viszonylag rég dolgozom itt.

Viszont én nagyon jól érzem magam ebben a stílusban... úgy tűnik akkor a valamit valamiért elve fog működni.. (?)

Ahhoz, hogy külsőre megragadjam valaki figyelmét visszább kéne ebből a stílusból vennem ezekszerint.

(?)

2017. jún. 21. 08:07
 10/30 anonim ***** válasza:

Mondták már, ízlések és pofonok, kinek ez, kinek az jön be. A szépség relatív!!!

"Viszont én nagyon jól érzem magam ebben a stílusban..."

Akkor meg mi a kérdés? Most kinek akarsz megfelelni? Úgysem tudsz mindenkinek megfelelni, úgyhogy inkább csak magadnak felelj meg.

2017. jún. 21. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!