Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek bejön az ilyen típusú férfi?
Az arc helyes, de ezzel a stílussal az egész összkép számomra nem szimpatikus. A túl tetoválás számomra nem tetsző.
Az a fültágító meg véleményem szerint hányingerkeltő.
26N
Nem tudom számít e valamit, ha van egy kisebb beszédhibám de emelett jó munkám van. (grafikus vagyok egy cégnél).
A beszédhiba hátrány egy ilyen külsővel? (ha ideges vagyok vagy zavarban, akkor dadogok :( )
Jaj, most miért akarsz a melóddal menőzni? Sokak számára az utolsó helyeken számít a fontossági sorrendben, hogy a másik mit dolgozik.
Nézd meg A király beszéde című filmet, és javíts a dadogásodon, feltéve, ha akarsz azon javítani.
neked sose lesz ilyen külsőd XD
ahelyett h itt vered a nyálad h mennyit keresel, meg koncentrálsz a külsődre, fel kéne állni a délutáni kockulásokból, és lemenni a k/*/rva terembe, edzeni!
az az első!
A külsőm valóban ilyen, bizonygatni nem fogom (nyilvána tetoválások mások). Engem főleg az érdekelt volna, hogy ilyen külsővel, beszédhibával mennyi esélyem van a mai világban hasonló korú nőknél.
Barátnőim votak már (komolyabbak is), baráti társaságom van, de nem vagyok egy állandóan mászkálós típus pont a beszéd miatt.
Jelenleg nincs párom, hosszabb ideje (2 éve). Rövidebb kapcsolatok voltak, de ott kiütközött más probléma. Főleg a beszédre hivatkozott mindenki, hogy zavarja.
A kérdést ezért írtam ki, hogy legyen egy kb képem arról, hogy ki mit gondol erről a külsőről evvel a problémával.
A szakállat nem szeretem. A fültágítót sem.
A tetoválással semmi bajom mindaddig, amíg eltakarható szükség esetén, pl. munkahely. Normális munkát nem fog így kapni.
Nagyon bájgúnár kinézete van.
Valóban... amikor komolyabb kapcsolataim voltak, akkor pl nem volt még ennyi tetoválásom (most mindkét kar teljesen, mindkét láb teljesen+ még pár helyen ,amit ruha takar.) és fültágítóm sem.. Szakállam sem volt. Max néha egy kis borosta.
A munkám jó, grafikus vagyok, ott nem szólnak, pedig látják, hogy vannak tetoválásaim. Viszonylag rég dolgozom itt.
Viszont én nagyon jól érzem magam ebben a stílusban... úgy tűnik akkor a valamit valamiért elve fog működni.. (?)
Ahhoz, hogy külsőre megragadjam valaki figyelmét visszább kéne ebből a stílusból vennem ezekszerint.
(?)
Mondták már, ízlések és pofonok, kinek ez, kinek az jön be. A szépség relatív!!!
"Viszont én nagyon jól érzem magam ebben a stílusban..."
Akkor meg mi a kérdés? Most kinek akarsz megfelelni? Úgysem tudsz mindenkinek megfelelni, úgyhogy inkább csak magadnak felelj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!