Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Bejön nektek ha egy férfi le van barnulva és kókusz illatot áraszt? Akár egy tengerpartról jönne egyenesen.
A barnaságot nem szeretem, a kókusz szagától meg rosszul vagyok...
Azt hiszem nem én vagyok a te embered.
"A barna bor nekem sem az esetem"
Az nekem sem, vörös, fehér vagy rozé bort ismerek csak. Ha már be van barnulva a bor, az sok jót nem jelenthet.
Esetleg barna sör. Az mindjárt más.
Kókusz golyó? Az is van...
Mi van pajti, elfogyott a pálesz, benyakaltad anyád Malibuját a szekrény tetejéről?
Én nagyon nem szeretem a kókuszillatot, csak akkor, ha épp egy kókuszos édességet eszem. Nem szeretem a gejl, édes, kajás illatokat testápolási termékekben, parfümben, tusfürdőben, légfrissítőben stb.
Lebarnultság meg... van, akinek jól áll, de alapvetően a világosabb bőrt kedvelem.
Egy férfinek ne kókusz illata legyen már, nőnél oké de pasinál? Taszítana, elgondolkoznék minden rendben van-e nála ha ilyen illatokat preferál (már ha értitek mire gondolok)..
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!