Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek bejön az ilyen típusú férfi?
Nekem bejön a képen a lévő srác, bírom ezt a style-t. Viszont a teljes láb tetkó az már nekem sok, pedig szeretem a tetoválásokat, nekem is van 2.
A beszédhiba szerintem nem mindenkinél zavaró tényező. Nekem van egy ismerősöm aki szintén dadog, nem csak akkor ha zavarban van hanem akkor is ha valamit "nagy lendülettel" akar valamit mesélni. Szerintem erről nem tehet senki. Viszont ha téged esetleg zavar logopédiai gyakorlatokat gyakorolj és önkontroll.
Egyénként szerintem ha tényleg ilyen típusú pasas lennél, magadról tettél volna fel képet ;)
N27
Alapvetően nekem inkább ezek a konszolidált, borotvált, klasszikus frizurájú férfiak jönnek be, de azért benne is megfognak dolgok, szóval nem mondanám azt, hogy nem jönnék vele össze (ill. egy dolog nálam kizáró ok mégis, arról a végén írok). Látszik, hogy önazonos, ez szimpatikus. A tetoválásai minőségiek (egyedül az esernyő a szeme alatt fura, mert az távolról vagy rossz minőségű képen szimplán kinézhet dzsuvának, maszatnak is, pedig érteni vélem a mögöttes dolgokat, és ötletes maga nevében). Amúgy maga a szakáll nem kizáró ok nekem, de akkor mindig legyen ilyen ápolt, mint ezen a képen, amit azért nem könnyű a mindennapokban kivitelezni.
Az ékszerei szerintem még pont a férfias határán vannak, a ruhája bejön.
Ami kizáró ok, az a fültágító. Irtózom tőle, sztem gusztustalan dolog.
28N
Nem értem miért kell lovagolni ezen, hogy inkább magamat tettem volna fel.(?)
Ez egy anonim oldal, csak kb véleménykutatásra voltam kiváncsi, hogy mik a vélemények. Nem magamat árulni akarom, nem ismerkedni jöttem fel, senkinek nem is írtam privát üzenetet.
Nyilván más tetoválásaim vannak, teljesen más stílus, más színű a föltágítóm és más méretü is, itt főképp arra irányult a kérdésem, hogy az ilyen haj/szakáll/tetoválás, maga a stílus kombináció bejön e a nőknek...(?)
Testalkatra is ilyen vagyok, nem vagyok ettől erősebb, de gyengébb sem. Ha nem lennének rajtam a tetoválások és szakáll, stb. egy átlagos férfinek mondanám magam. Semmi extra.
Valaki írta, hogy nagyra vagyok magammal.
Nem, egyáltalán nem érzem így. Főleg, mert itt a beszédhibám is, ami sajnos eddig csak hátrány volt. Volt olyan nő, aki kifejzetten ezért utasított el, hogy neki nem kell egy ilyen társ, aki nem bír kinyögni 2 értelmes szót. :/
Logopédushoz jártam és járok is, de hol jobb, hol ugyanolyan a beszédem. Teljesen el nem fog tűnni sajnos. De erősen próbálok figyelni rá, hogy ne hatalmasodjon el.
Kössz annak aki tényleg érdemben válaszolt!
A legjobb barátnőm is dadog, hozzá vagyok szokva, egyáltalán nem zavar, de külsőre nekem az ilyen stílusú pasik nem tetszenek. Se a szakáll, se a haj, se a tetkók... így nincs velük bajom, tehát nem nézem le a tetkósokat, de nekem ez nem jön be.
30/N
Az arc/fej tetoválás totál nem az esetem, főleg nem ezek a szem körüli könnycseppek meg hasonló miniatűr hülyeségek, az még kimondottan gáz is szerintem. A cheek piercing se jön be túlzottan (alapból a mosolygödröcskék se, egy ilyen piercing meg hasonlót csinál). De maga a tetovált-fültágítós-szakállas-sötét hajú típus/stílus az ideálom.
A beszédhiba sem zavar, de egy logopédust javasolnék, ha téged igen, mert a dadogás pont egy olyan beszédhiba, amire vannak jó technikák. Én kiskoromban durván pösze voltam, jártam is logopédushoz, és mára már alig hallatszik. Kivéve persze, ha kiszárad a szám, mert olyankor tapad a nyelvpiercingem a szájpadlásomra, és elkezdek furán beszélni, hogy ezt elkerüljem. :D
De én nem keresek pasit.
26/N
Az egyszerűbb, természetes, elegáns férfiakat kedvelem. Nálam nem lenne semmi esélye egy hasonló külsejű férfinak, nem találom vonzónak.
20/N
"Az egyszerűbb, természetes, elegáns férfiakat kedvelem."
haja, bár több ilyen nő lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!