Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ha nem vagyok szőke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ha nem vagyok szőke akkor nem tetszem?(társkeres kérdés)

Figyelt kérdés

Ismerkedem pasikkal. Jelenleg és a képeimen is a hajam még szőke ill enyhén szőkésbarna.

De kozben vettem festéket mélybarnát és tervezem festeni.

Így mikor randikrol van szó, jelzem hogy amugy mire randizni fogunk lehet barna leszek, majd ne lepődjön meg.

Erre meglepetésemre vagy döbbenetemre, nem azt írják egyszeruen hogy oké jolvan, amit vártam volna, hanem még komolyan megkernek arra ne fessem át igy a jó, vagy nyavajognak hogy ó nemá, vagy pl nekem jobban tetszenél szőkén meg ilyeneket kapok.

Ezek után ahogy ránézek a festékre már szorongásaim vannak hogy fessem e át..

Most kb ez a szinem van(googles képek)kb vállig érő vagy inkább lentebb

[link]

[link]

[link]

És ilyen sötétet szeretnék:

[link]

[link]

#barna ként ronda #szőkeként szép
nov. 1. 22:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez most komoly? :)

Szerintem vicces...mi a fenének foglalkozol ezzel egyáltalán? komolyan mások véleménye alapján választasz színt?

Vagy tetszel nekik vagy nem, ha nem lenne szőke festék akkor mi lenne?

nov. 2. 09:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek csak bizonyos hajszínnel tetszel, akkor vele jobb is, ha nem ismerkedsz. Ha barna hajat szeretnél, akkor fesd be, néhány ismeretlen véleménye ne tartson vissza. Biztos vagyok benne, hogy lesz akinek az új hajszíneddel is tetszeni fogsz.
nov. 2. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!