Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak többsége, a szőke cagy a vörös hajú nőkkel szeretne randizni?

Figyelt kérdés
Már sokadjára hajtanak el azzal, hogy bocs de a szőkéket, vagy a vöröseket szeretem. Értem én hogy akkor keressek olyan férfit, aki a barnákat szereti. De igazából ha egy társaságban vagyok mindig őket veszik észre a férfiak. Hiába vagyok önmagamhoz képest a lehetö legcsinosabban felöltözve, kisminkelve stb. Mintha láthatatlan lennék... (Ezért nem akarnám szőkére festetni a hajam.)

2023. jún. 11. 20:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
88%
Ez furán hangzik, szerintem egyáltalán nincs ennyire preferálva egy nő hajszíne. Egy barna hajú lány vagy egy fekete hajú is lehet ugyanolyan vonzó. Például nekem pont, hogy nem a vörös és a szőke jön be leginkább, ha valamit mondani kell, de amúgy meg igazából tökmindegy.
2023. jún. 11. 20:40
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
Egy volt miniszterelnököt idézve: "Ekkora böszmeséget!"
2023. jún. 11. 20:40
 3/23 anonim ***** válasza:
95%

Ez óriási baromság,már bocs...

Minden a kisugárzáson múlik,mennyire érzed jól magad a bőrödben,mennyire ragyogsz,mennyire tudsz nyitottan kommunikálni,flörtölni,plusz nőiesen viselkedni.

Nekem,meg millió másik nőnek nincs problémája a hajszínéből fakadóan,szőkén is akadt jelentkező,most is így van.

2023. jún. 11. 20:45
 4/23 anonim ***** válasza:
95%

Öööö...sosem tapasztaltam ilyet, pedig voltam szőke is, vörös is és jelenleg barna vagyok. Minden hajszínnel találtam magamnak párt.

Valahogy nem életszerű az, hogy odaáll egy széparcú, csinos nő egy férfi elé és a pasi közli vele, hogy "bocs kisanyám, de nem tetszik a hajszníned, nem kellesz."

2023. jún. 11. 20:45
 5/23 anonim ***** válasza:
39%
A barnák gonoszak!
2023. jún. 11. 20:47
 6/23 anonim ***** válasza:
89%
Lehet társaságban jobban megnézik őket, mert valamivel feltűnőbb, de párkeresésnél nem gyakori, hogy szempont lenne a nő hajszíne.
2023. jún. 11. 20:48
 7/23 Noren1989 ***** válasza:
88%

Igen, a barnàkat nem is csipàzzuk.

Mindeközben a női lakossàg 65%-a: 🤔🤔🤔🤔🤔🤔😔😔😔

2023. jún. 11. 20:51
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
Én pont azt tapasztaltam, hogy a barnákért rajonganak
2023. jún. 11. 20:54
 9/23 anonim ***** válasza:
56%

Kedves kérdező, ha úgy gondolod, hogy ezaz akadály, akkor tegyél egy próbát!

Fesd szőkére a hajad.

Ez a személyiségeden ugyan nem fog változtatni, szóval inkább ne szólalj meg legyél mosolygós vidám. És kiderül, hogy csak a hajad e a probléma.

2023. jún. 11. 20:54
 10/23 anonim ***** válasza:
38%

Talán emiatt a tévhit miatt hajtanak jobban a vörös hajú nőkre...

[link]

2023. jún. 11. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!