Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiak többsége, a szőke cagy a vörös hajú nőkkel szeretne randizni?
Ez óriási baromság,már bocs...
Minden a kisugárzáson múlik,mennyire érzed jól magad a bőrödben,mennyire ragyogsz,mennyire tudsz nyitottan kommunikálni,flörtölni,plusz nőiesen viselkedni.
Nekem,meg millió másik nőnek nincs problémája a hajszínéből fakadóan,szőkén is akadt jelentkező,most is így van.
Öööö...sosem tapasztaltam ilyet, pedig voltam szőke is, vörös is és jelenleg barna vagyok. Minden hajszínnel találtam magamnak párt.
Valahogy nem életszerű az, hogy odaáll egy széparcú, csinos nő egy férfi elé és a pasi közli vele, hogy "bocs kisanyám, de nem tetszik a hajszníned, nem kellesz."
Igen, a barnàkat nem is csipàzzuk.
Mindeközben a női lakossàg 65%-a: 🤔🤔🤔🤔🤔🤔😔😔😔
Kedves kérdező, ha úgy gondolod, hogy ezaz akadály, akkor tegyél egy próbát!
Fesd szőkére a hajad.
Ez a személyiségeden ugyan nem fog változtatni, szóval inkább ne szólalj meg legyél mosolygós vidám. És kiderül, hogy csak a hajad e a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!