Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ha nem vagyok szőke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ha nem vagyok szőke akkor nem tetszem?(társkeres kérdés)

Figyelt kérdés

Ismerkedem pasikkal. Jelenleg és a képeimen is a hajam még szőke ill enyhén szőkésbarna.

De kozben vettem festéket mélybarnát és tervezem festeni.

Így mikor randikrol van szó, jelzem hogy amugy mire randizni fogunk lehet barna leszek, majd ne lepődjön meg.

Erre meglepetésemre vagy döbbenetemre, nem azt írják egyszeruen hogy oké jolvan, amit vártam volna, hanem még komolyan megkernek arra ne fessem át igy a jó, vagy nyavajognak hogy ó nemá, vagy pl nekem jobban tetszenél szőkén meg ilyeneket kapok.

Ezek után ahogy ránézek a festékre már szorongásaim vannak hogy fessem e át..

Most kb ez a szinem van(googles képek)kb vállig érő vagy inkább lentebb

[link]

[link]

[link]

És ilyen sötétet szeretnék:

[link]

[link]

#barna ként ronda #szőkeként szép
nov. 1. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mérlegeld mikor éreznéd jobban magad,ha befested ahogy eltervezted vagy ha nem fested be és behódolsz a pasik kérésének(mondjuk elég gáz hogy a saját ízléséhez akar igazítani bárki úgy hogy még nem is látott más hajszínnel)
nov. 1. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Ne függjön már a pasiktól ez.
nov. 1. 22:23
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
Szőke jobb :D
nov. 1. 22:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő típus nekem tetszene, de ne a másiktól függj valóban, hanem önmagadnak felelj meg.
nov. 1. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Fesd be es ne torodj a pasikkal
nov. 1. 22:36
 6/12 A kérdező kommentje:

Befesteném, nekem a barna kéne.

De pont nem most tervezném vagy terveztem volna egyedul maradni. (Vannak ugyan időszakaim, amikor senki nem kell, es mindenki hagyjon békén, de most vagyok épp társkeresésben.)

Habár lehet az lesz mégis, hogy átfestem es akkor mindenki hagyjon békén nem kell nekem pasi.

Bakker ha ezek olyanok hogy szőkén "szeret", barnán "megcsal", hát..akkor nekem nem is kell senki..

nov. 1. 22:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Csajszi, ha a hajszíned miatt nem kellesz valakinek, annál jobb egyedül lenni.
nov. 1. 22:59
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
Online ismernek meg először képekről, tehát külső alapján válogat a legtöbb ember először.Igen, a nők is.Aki téged választ képek alapján az nyilván a szőkéket preferálja. Ameddig nem is találkoztatok személyesen, addig nem is értem miért a belsőt kellene a másiknak néznie? Kb ugyan azok a beszélgetések folynak le nem tudom hányszor mindenkivel. Ha te át akarod festetni, akkor addig ne ismerkedj, fesd át és meglátod ki lesz a célközönséged. Hidd el, nemcsak a szőkéket szeretik. Max. egy bizonyos réteg.
nov. 2. 06:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy hajfestés elég sokat tud változtatni a külsőn, és azokon a képeken te máshogy nézel ki, mint amit szeretnél. Azoknak a férfiaknak a kép alapján tetszel.Más leszel, mint amire ők számítanak. Fesd át nyugodtan, de lehet más férfiaknak fogsz tetszeni. Legyél úgy, ahogy jól érzed magad.
nov. 2. 07:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Melyik az eredeti színed amúgy? Tehát az látszik, ha valaki festi, és az eredeti hajszín azért jól áll mindenkinek, a tónusokhoz, bőrödhoz, szemöldök...

Nameg persze sötétíteni nagyon nem egyszerű, azt én biztosan nem merném házilag megoldani, profira bíznám.

Amúgy meg támogatlak. Találd meg önmagad. És ha megvagy vele, cseréld le a képeidet. Gyorsan 😃

Ezekkel meg tényleg nem érdemes foglalkoznod. Valószínűleg amúgy ismerkedés alatt én is kifejezném, hogy a szőke jobban áll, ha tényleg jól nézel ki így, de biztos nem állnék így bele, hogy akkor kérleljelek, ez elég gáz már tőlük

nov. 2. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!