Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akiknek sulisként nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek sulisként nem volt sikerük a párkapcsolatosdiban később hogyan alakult az életetek?

Figyelt kérdés

Nekem tiniként sem és most lassan 30 évesen sem volt kapcsolatom :(

Valamiért ez jutott.

tegnap 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
szarul
tegnap 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
32 évesen megismertem a feleségemet.
tegnap 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
62%

Ahogy vesszük. Kettő kapcsolatom lett, ráadásul úgy, hogy semmit nem tettem érte. Pedig k...a ronda vagyok, szóval tuti nem tetszettem meg még ennek a két nőnek se. Szerintem csak jól tudok manipulálni és hazudni, innen a "sikerek". Simán mondtam, amit kb. "mondani kell", de nem hittel, hanem csak logikával.

Csak aztán később rájövök, hogy rosszabbul érzem magam közben és utána, mintha nem is lett volna semmi. Vannak személyek, akiknek okosabb egyedül maradni, mert túl, rossz értelemben véve őrültek ahhoz, hogy jó vége legyen az emberi kapcsolataiknak. Még közelebbi barátaim se nagyon vannak, mert... hát nagyjából pont ezért.

tegnap 20:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen lett párom, azóta eltelt 7 év, és már a férjem.

Suliban rám sem néztek a fiúk, mindig titokban rajongtam valakiért, aki felém sem hederített.

tegnap 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!