Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik korán úgy 15 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik korán úgy 15 évesen kezdték a párkapcsolatosdit, meg a szexelést. Utólag mit gondolsz, jól tetted hogy fiatalon kezdted vagy nem?

Figyelt kérdés
Ha pl 20 évesen lett volna először kapcsolatod akkor kevesebb lennél?
2022. dec. 19. 12:18
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Egyáltalán nem lennék kevesebb
2022. dec. 19. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Egy csomó tapasztalattal lennél kevesebb. Ez meg tudja könnyíteni a későbbi ismerkedést azért.
2022. dec. 19. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Igen, kevesebb lennék. Semmit nem bántam meg e téren. Bár nem is tettem olyan igazán szégyenteljes dolgokat, talán.
2022. dec. 19. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Igen, jól tettem. Eleinte nekem is tolták a slutshaminget meg azt, hogy egy normális nő így egy valamire való nő úgy...

2 partnerem volt összesen 20 éves koromig. Aztán elegem lett abból, hogy olyan emberek véleményére adjak, akiket egyébként is egy nyomorék lúzernek tartok. Csak azt bánom, hogy nem tértem észhez hamarabb és nem éltem az életem úgy, ahogy akartam hamarabb. Örülök, hogy megtapasztaltam, milyenek az egyéjszakások és nem celláztam szar kapcsolatban éveket csak azért, hogy rendes lány legyek. Így is ezerszer különb férjem van, mint annak a sok szentfazéknak, aki emiatt megszólt. Már ha őket valaha elvette bárki. :)

2022. dec. 19. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Akkor ugyanis kimaradt volna életem leghosszabb és mindeddig egyetlen valódi szerelmi, nem kompromisszumokon alapuló kapcsolata. Halhatnék meg úgy, hogy volt néhány plátói szerelem, meg néhány kihagyható f.s kapcsolat az életemben.(Most 41 vagyok.)
2022. dec. 19. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
#5 Azért el ne temesd már magad 41 évesen.
2022. dec. 19. 12:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól tettem, persze.

Voltak olyanok akikkel kár volt egyébként, de már így utólag lehet rá mondani, hogy jólvan fiatal voltam.

Főleg, hogy aztán kb 21-22 éves koromtól mostanáig (25) eléggé elmaradtak ezek az élmények. Ha azok se lettek volna amiket tizenévesen gyűjtöttem, az nagyon rossz lenne.

2022. dec. 19. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#6! 😁Nem azt mondtam, hogy holnap meghalok, csak ez a jelenlegi mérleg. Azt meg nem számolhatom, ami nem volt. Vagy lesz még, vagy nem🤷🏼‍♀️

2022. dec. 19. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!